Evet, 80den once sag-sol olaylari vardi ve darbe oldu. 80den sonra boyle olaylar yoktu. AKP sag-sol olaylari ile ilgilenmek zorunda kalmadi ki.. Tarihe bakarsak 1920 lerde Kurtulus savasi da vardi, AKP bizi dusmanlardan kurtarmadi ki.. 1940larda butun dunya "buhran" krisizne girdiginde ekmek karne ile dagiltiliyordu, AKP bizi karneden kurtarmadi ki.. Fi tarihinde olmus bitmis seylerden bizi AKP kurtarmis gibi lanse ediliyor bugun. 2002de geldiler yav, neyimiz eksikti? Televizyonumuz mu? Bilgisayarlarimiz mi? Ceptelefonlarimiz mi?
1970lerde iktidara gelselerdi ne olacakti? Buzdolabini da biz getirdik diyeceklerdi..
Zira o zamanlar cogunlugun evinde buzdolabi yerine tel dolaplar vardi.. Evimize telefon baglanmasi icin 10 yillik bekleme surelerine tabi idik, siraya girer, telefon cikmasini beklerdik..
1984'te sadece iki kanal vardi televizyonda:TRT 1 ve TRT 2. Ilk ozel TV kanali Uzan'in kurdugu Star TV, yil 1990, yasak oldugu icin Almanyadan yayin yapiyor..
Iyi ki de o zamanlar AKP yokmus, tvyi de evinize biz getirdik diye tuttururdu simdi..
Bogaz koprusunun acilisi 1973, vapurlara bagimli olmaktan kurtulmusuz.. Iyi ki AKP yokmus, calimindan yanina varilmazdi bugun.. "Ben yaptim ben! olmasa idim nice olurdu haliniz vapurlarda!" diyerekten..
Iyi satamamis yapimini baslatan Suleyman Demirel kendini.. Yapimi asamasinda uc senede uc basbakan degisti, hizmet gene de devam etti, kimse "ben yaptim !" demeyi aklina bile getirmedi.. Iyi satamamis Fatih Sultan Mehmet koprusunu 1988 de Turkiyeye kazandiran Ozal kendini.. Hepsi unutuldu, bir tek Tayyipin Marmarayi kiymetli bugun.. 2002de Gelip de 2013'te Marmarayi yapmasa idi halimiz nice olurdu he mi?
Hukumetler gelir gecer, devlet baki kalir. Hizmet devam eder. Bu ulke kimseye gebe degil!