- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
Kesinlikle ve mutlak surette !aynen canım,biz esnafız maddi çıkarları ön planda tutsam istikrar derdim.ama söz konusu başkanlıktı vs olunca cumhuriyet ekmek ve sudan daha önemli değilmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle ve mutlak surette !aynen canım,biz esnafız maddi çıkarları ön planda tutsam istikrar derdim.ama söz konusu başkanlıktı vs olunca cumhuriyet ekmek ve sudan daha önemli değilmi?
allah rıskımız kesse canımızı alır,onca şehit can vermiş bzide fedakarlık yaparız ne gerekirse...Kesinlikle ve mutlak surette !
Kesinlikle ve mutlak surette !
Günlerce aylarca hatta 10 küsür yıldır siyasetle ilgili bir yorum yapmıyordum yapamıyordum çünkü siyaset yok muhalefet arafta ve şunuda söyleyeyimki şu vakitte sadece gözümün tuttuğu 2 milletvekilinden başka kimse umrumda değil çünkü onların harici hepsini at gitsin çöpe...
ilk kez duydum elin şeyi ile gerdeğe girmek nedirAy hiç güleceğim yoktu sanki %25 değilde %60 almış gibi aç tavuk misali kendini nerde görüyor bu insan anlayamıyorum
Elin şeyiyle gerdeğe girmek diye birşey var aynı ona benzemiş bu olay
Neyse hadi kursunlarda görelim
Ama başlangıç olarak mazot 1.5 lira hatırlatiim sonra gerisi var bir sürü vaat ler vaatler hepsini tek tek bekliyoruz ona göre
sadece geç kılınmış bildiğim kadarıyla. Ama tabi namazdan daha önemli yaptığım iş diye düşünmüşse kibir olur, ve kibir en büyük günahlardan bi tanesi. ALLAH hidayet versin derim o zaman :)aklıma ne geldi biliyormusunuz reisi cumhur cuma suresinin mealini bilmiyor olabilirmi acababizde kuran günleri olur ben arada türkçeden takip ederim o nedenle bu konularda bilgim var az bile olsa
yorumun çok hoşuma gitti. gerçekten çok haklısın. buldukça israfa başladı insanlar. az olsa kıymete biner :)Kopmana gerek yok. O zamanlarda kuyruklar olsa da ekmek karne ile değildi.
Keşki şimdi ekmek karne ile verilse. Çöpler ekmek dolu. Belki israfı bu yolla önleyebiliriz.
İşte tamda bu evetKopmana gerek yok. O zamanlarda kuyruklar olsa da ekmek karne ile değildi.
Keşki şimdi ekmek karne ile verilse. Çöpler ekmek dolu. Belki israfı bu yolla önleyebiliriz.
Kalabalik odalardan da mi para aliyorlar. Annem capada 6 kisilik odada 1 hafta kaldi ucret odemedik. Ozel odalarin geceligi 50 100 liraBir ara izmire yolunuz düşerse ege üniversitesini bir gezdireyim size..Dünyanın sayılı araştırma hastanelerinden biri..
İnsanlar rezillik içinde..Elbette ilgi alaka var..Olması gereken o çünkü..
O bahsettiğiniz odalar özel odalar..üstüne 60 lira ya da daha fazla ödediğinizde o odalarda kalabiliyorsunuz..
O yüzden insanlar 5 hastanın kalabileceği odaları tercih ederek 12 lira ödüyor gece başına..Herkesin gecelik 60 lira ödeyecek gücü yok..
Özel hastanelerde bu oda ücretleri 300 e kadar çıkıyor..
bunu düşünen olduğunu sanmıyorum,4 buçuk yaşında oğlum,ekmeği attı yemiycem diye,ekmek atılmaz oğlum onu yiyemeyenler var ,günah,diyorum,sokal-kta kediye taş atsa,günah oğlum canı acır,yapm diyorrum,ama çocuğunun hiçbir yanlışına ses etmeyen arkadaşlarım var çevremdehala diyoliyorki, cöpler ekmek dolu, keske karne olsada bu durum olmasa.
Hala insanlari cezayla düzeltecegimizi sanan bir toplum var, öyle diyecegimize, keske insanlarimiz aydin, bilgili, görgülü ve egitimli olsada cöplerimiz ekmek dolmasa diyorum bende.
Yani toplum, vatandas artik daha egitimli, daha kültürlü ve bilgili olmali. Ne oluyorsa zaten hep cehaletten ve cahillikten oluyor.
Ceza yerine egitimi koyarsak daha gelecegi aydin olunmazmi sizcede ?
o ücreti ssk mı kesiyor demek istedi acaba,ben doğum yaptım devlette 3 kişilik oda 15 metre kare ,refakatçilerle 6:)hiç ücret ödemedim,ama tekrar doğum yapma şansım olsa özel oda parasını verirdim,sabaha dek içeri 10 defa girip çıkıyorlar hiç uyuyamıyorsunKalabalik odalardan da mi para aliyorlar. Annem capada 6 kisilik odada 1 hafta kaldi ucret odemedik. Ozel odalarin geceligi 50 100 lira
Sen bilmiyomusun canm cehepe yi destekleyenler kulturlu insanlar ogretmen muhendis ...vb... vb....ay koptum
tamam yanlış da çok daha büyük yanlışlar. bundan daha çok tepki görmesi gereken. bakara suresinde ayet var mesela: faiz alan da veren de AALAH ve rasulune savaş açmıştır diye. c başkanı ssk için %bilmem kaç oranla kredi vericez İNŞALLAH diyor, başbakan: faiz, şey pardon kredi alanların sayısı bilmem ne kadar arttı diyor. bunlar çok daha büyük problemler.arkadaşım geç okutulmuş ezanlar her ne sebeb olursa olsun ölüm kalım meselesi hariç yapılmamalıydı bu çok yanlış maalesef,yanlışada yanlış diyelim gözünüzü seveyim,ev içinde çocuktu yemekti namaz olayıda disiplin istiyor tahmin ediyorum yaşamınızı
Karneyle ekmek alinirmis 80 lerde daha onceymis hatta .bunda kopylacak birsey yok uzulecek bir olay rahmetli ananemin zamanimda aile bireylerinin adetini bilmeknicon karne verilirmis o karneye gore ekmek alinirmiS.Annem cok soyler 70 li yillarda tup ,yag ,ekmek sirasinda az beklemedik babanla diye babam bir siraya gecermis annem bir siraya ne uzucu zamanlarmis bunlardan gulunecek malzeme cikarmak daha aciya gecen burada 1980lerde karneyle ekmek alindigini iddia edenler oldu yemin ediyorum koptum