Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Hükümet kurma CHP-MHP ve HDP'ye düşüyor

Günlerce aylarca hatta 10 küsür yıldır siyasetle ilgili bir yorum yapmıyordum yapamıyordum çünkü siyaset yok muhalefet arafta ve şunuda söyleyeyimki şu vakitte sadece gözümün tuttuğu 2 milletvekilinden başka kimse umrumda değil çünkü onların harici hepsini at gitsin çöpe...

Günlerce aylarca hatta 10 küsür yıldır siyasetle ilgili bir yorum yapmıyordum yapamıyordum çünkü siyaset yok muhalefet arafta ve şunuda söyleyeyimki şu vakitte sadece gözümün tuttuğu 2 milletvekilinden başka kimse umrumda değil çünkü onların harici hepsini at gitsin çöpe...

Canı cananı bütün varımı alın da hüda
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda

Ay hiç güleceğim yoktu sanki %25 değilde %60 almış gibi aç tavuk misali kendini nerde görüyor bu insan anlayamıyorum
Elin şeyiyle gerdeğe girmek diye birşey var aynı ona benzemiş bu olay :KK53:
Neyse hadi kursunlarda görelim :kk77:
Ama başlangıç olarak mazot 1.5 lira hatırlatiim sonra gerisi var bir sürü vaat ler vaatler hepsini tek tek bekliyoruz ona göre :kk77::kk77::KK59:
ilk kez duydum elin şeyi ile gerdeğe girmek nedir:KK64:

Ne partilermiş yahu, kayınvalide, elti ve görümcelerinizi savunun desem bu kadar savunmazsınız.
Bir sürü bildirimler yapılmış yine ama dönüp kimse yazdığına bakmamış.
Herkes birbirine kahkahalarla gülüyor, gülün gülün, polemik polemik deyipte o polemiğin içinde olduğunuz için hepiniz banlandığında banınız sona erer ermez burda ağlamayın ama:KK14:

Bu bir uyarı mı:KK64: Ah evet sanırım öyle, bir daha ki gelişimde götürürüm ona göre:KK59:

aklıma ne geldi biliyormusunuz reisi cumhur cuma suresinin mealini bilmiyor olabilirmi acaba:KK64:bizde kuran günleri olur ben arada türkçeden takip ederim o nedenle bu konularda bilgim var az bile olsa
sadece geç kılınmış bildiğim kadarıyla. Ama tabi namazdan daha önemli yaptığım iş diye düşünmüşse kibir olur, ve kibir en büyük günahlardan bi tanesi. ALLAH hidayet versin derim o zaman :)

bi de daha önce adetli oruç tuttum yazmıştın galiba. bazı hocalar izin veriyor diye. her hocayı dinlememeni tavsiye ederim. yani eğer bir şey öğrenmek istiyorsan gazalinin ya da said nursi nin kitaplarını okuyabilirsin. mahmut efendi okuyordum ama yanlış şeylere rastladım. herkese güvenme. hocayım diyenlerden kaderi inkar eden var, örtünme farz değil diyen de... ki ikisiyle ilgili de ayetler var.

Bir ara izmire yolunuz düşerse ege üniversitesini bir gezdireyim size..Dünyanın sayılı araştırma hastanelerinden biri..
İnsanlar rezillik içinde..Elbette ilgi alaka var..Olması gereken o çünkü..

O bahsettiğiniz odalar özel odalar..üstüne 60 lira ya da daha fazla ödediğinizde o odalarda kalabiliyorsunuz..
O yüzden insanlar 5 hastanın kalabileceği odaları tercih ederek 12 lira ödüyor gece başına..Herkesin gecelik 60 lira ödeyecek gücü yok..

Özel hastanelerde bu oda ücretleri 300 e kadar çıkıyor..
Kalabalik odalardan da mi para aliyorlar. Annem capada 6 kisilik odada 1 hafta kaldi ucret odemedik. Ozel odalarin geceligi 50 100 lira

hala diyoliyorki, cöpler ekmek dolu, keske karne olsada bu durum olmasa.
Hala insanlari cezayla düzeltecegimizi sanan bir toplum var, öyle diyecegimize, keske insanlarimiz aydin, bilgili, görgülü ve egitimli olsada cöplerimiz ekmek dolmasa diyorum bende.
Yani toplum, vatandas artik daha egitimli, daha kültürlü ve bilgili olmali. Ne oluyorsa zaten hep cehaletten ve cahillikten oluyor.
Ceza yerine egitimi koyarsak daha gelecegi aydin olunmazmi sizcede ?

hala diyoliyorki, cöpler ekmek dolu, keske karne olsada bu durum olmasa.
Hala insanlari cezayla düzeltecegimizi sanan bir toplum var, öyle diyecegimize, keske insanlarimiz aydin, bilgili, görgülü ve egitimli olsada cöplerimiz ekmek dolmasa diyorum bende.
Yani toplum, vatandas artik daha egitimli, daha kültürlü ve bilgili olmali. Ne oluyorsa zaten hep cehaletten ve cahillikten oluyor.
Ceza yerine egitimi koyarsak daha gelecegi aydin olunmazmi sizcede ?
bunu düşünen olduğunu sanmıyorum,4 buçuk yaşında oğlum,ekmeği attı yemiycem diye,ekmek atılmaz oğlum onu yiyemeyenler var ,günah,diyorum,sokal-kta kediye taş atsa,günah oğlum canı acır,yapm diyorrum,ama çocuğunun hiçbir yanlışına ses etmeyen arkadaşlarım var çevremde

Kalabalik odalardan da mi para aliyorlar. Annem capada 6 kisilik odada 1 hafta kaldi ucret odemedik. Ozel odalarin geceligi 50 100 lira
o ücreti ssk mı kesiyor demek istedi acaba,ben doğum yaptım devlette 3 kişilik oda 15 metre kare ,refakatçilerle 6:)hiç ücret ödemedim,ama tekrar doğum yapma şansım olsa özel oda parasını verirdim,sabaha dek içeri 10 defa girip çıkıyorlar hiç uyuyamıyorsun:KK53:

Sen bilmiyomusun canm cehepe yi destekleyenler kulturlu insanlar ogretmen muhendis ...vb... vb....
Gerisi cahil kesim daha onceki konularda bu tespitlere denk gelmedin mi?
Chp kesiminin bir kendileri bilir yorumu herzaman ki gibi :KK43:
Arkadasin biri bana yorum yazmis asagilayici tavirla birde onu begenenler olmus bir insanin fikri neyse zikride odur
Kisiye satasmayin saldirmayin yazacak bisey bulmak icin konuya yorum yazin derim buyuk dusunur Mune Mune der kiiiii
Konuya donelim....:KK70:(abla nerelerdesin)

Chp en son fii tarihinde tek basina iktidar olmus ne yazik o zamandan halk gozunu acmis dahada secmemis:KK20:
O kadar vaate yine o puanla secimden cikmasi zafer degil yenilgidir.
Her ne olursa olsun halkimiz icin en iyi olacak koalisyon olmasi temennim buda en yakin akp ve mhp dir.:KK59:

arkadaşım geç okutulmuş ezanlar her ne sebeb olursa olsun ölüm kalım meselesi hariç yapılmamalıydı bu çok yanlış maalesef,yanlışada yanlış diyelim gözünüzü seveyim,ev içinde çocuktu yemekti namaz olayıda disiplin istiyor tahmin ediyorum yaşamınızı
tamam yanlış da çok daha büyük yanlışlar. bundan daha çok tepki görmesi gereken. bakara suresinde ayet var mesela: faiz alan da veren de AALAH ve rasulune savaş açmıştır diye. c başkanı ssk için %bilmem kaç oranla kredi vericez İNŞALLAH diyor, başbakan: faiz, şey pardon kredi alanların sayısı bilmem ne kadar arttı diyor. bunlar çok daha büyük problemler.

Yahu ne komik yorumlar var.
Hala CHP'nin geçmişi konuşuluyor.O zaman ki ekonomik şartlarla bu zaman ki ekonomik şartlar aynımıydı ?
Teknolojinin insan hayatına hızlı girişi ülke ekonomilerinde çok yüksek bir artış sağladı.Her geçen yıl gelen yıldan her zaman daha kötüdür.
CHP zamanında kuyruklar oldu
CHP zamanında suyumuz yoktu
CHP zamanında her yer b.k kokuyordu..
Bik bik bik..
Ama bir kişi bile HIRSIZ demiyor..Bu yetmez mi bence çok yeter.Akla mantığa uygun yorumlarda bulunun ..
Bir insanın geçmişinde yapmadıklarından çok yaptıkları konuşulmalı.
AKP çaldı , CHP çalışmadı.Vicdan sizin hangisi daha kabül edilesi ?

ya gecen burada 1980lerde karneyle ekmek alindigini iddia edenler oldu :KK70: yemin ediyorum koptum :KK70:
Karneyle ekmek alinirmis 80 lerde daha onceymis hatta .bunda kopylacak birsey yok uzulecek bir olay rahmetli ananemin zamanimda aile bireylerinin adetini bilmeknicon karne verilirmis o karneye gore ekmek alinirmiS.Annem cok soyler 70 li yillarda tup ,yag ,ekmek sirasinda az beklemedik babanla diye babam bir siraya gecermis annem bir siraya ne uzucu zamanlarmis :KK43: bunlardan gulunecek malzeme cikarmak daha aci

enemmm halamı tartışıyorsunuz ara verin bakın size ne yaptımm..

sarma.jpg

X