- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
- Konu Sahibi Kelebek2356
-
Oyyy ne guzelll bak firsatiniz var yiyin bol bol ışte biz siparişle buluyoruz ancakKöyde kelle paça bol hayvancılık yapıyor annemler küçük baş dolu bu gün köye gideceğiz varsa kesin yaparız canım
Haklısın canım valla varken değerlendirmek lazım aslındaOyyy ne guzelll bak firsatiniz var yiyin bol bol ışte biz siparişle buluyoruz ancak
Kız niye ölim :)) daha bi sürü yemek var :)) yoksa 100 kiloya çıkmazdım dimiHippo sen nasıl bu kadar yemek seciyorsun balik yemiyorsun sakatat yemiyorsun nasıl duruyorsun böyle ayakta ben ölürüm
Ohoooooo hippo ben kocama uyuz diyordum herşeyi yemiyor diye sende çok geri kalmıyorsun yani hic bisey yemiyosun faydalı şeyleri yemiyorsun nerde zararlı şeyler var yiyip yiyip kilo almışsinKız niye ölim :)) daha bi sürü yemek var :)) yoksa 100 kiloya çıkmazdım dimitavuk ta pek yemem sadece göğüs kısmını
Beynini de çıkartın çok faydalı vallahi keşke öyle fırsatım olsa ben kurbanda annemin kellesine bile göz koyuyorum o yapmıyor diyeHaklısın canım valla varken değerlendirmek lazım aslında
Gel ben sana yapayım anlasalim ahahahahhaUfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Ağzımın suyu aktı
Favorim
İşkembe yapan olursa arada kalırım ancak...
Onlar alışkınlar her yerini yiyorlar hayvancağızınBeynini de çıkartın çok faydalı vallahi keşke öyle fırsatım olsa ben kurbanda annemin kellesine bile göz koyuyorum o yapmıyor diye
Bir tavsiye vereyim o zaman sana kokmasın diye pişirmeden suyun içinde bekletin bir süre iyice temizlensin güzelce yıkayın atın dudukluye içine 2 kaşık sirke koyun birde böyle deneyin bakalım kokacak miOnlar alışkınlar her yerini yiyorlar hayvancağızınbende sıkıntı kokuyor dana ve tavuk etinden başka nadiren de balık yerim
Tamam canım mutlaka deneyeceğim eşim sevdiğinden ona yapıyorum hep ama yiyemiyorum tavsiyelerini uygulayacağımBir tavsiye vereyim o zaman sana kokmasın diye pişirmeden suyun içinde bekletin bir süre iyice temizlensin güzelce yıkayın atın dudukluye içine 2 kaşık sirke koyun birde böyle deneyin bakalım kokacak mi
Afiyet olsun inşallah yiyebilirsinTamam canım mutlaka deneyeceğim eşim sevdiğinden ona yapıyorum hep ama yiyemiyorum tavsiyelerini uygulayacağım
Sağol canimmm teşekkür ederim yap inşallah banada yaz buralarda olursakKız sen nettinnnellerine sağlık çok sevdiğimiz bi çorba evlenince senin tariften yapıcam sevglim çok seviyo başarılar kuzuuum
Teşekkür ederim canım çok sevilmez ama benim vazgeçilmez çorbam diyebilirimOo ellerine sağlık şimdi gördüm şifa dolu çorba missss
Teşekkür ederim canım çok sevilmez ama benim vazgeçilmez çorbam diyebilirim
Dene mutlaka dışarıdakilere 10 basar benceHerkes sevmez evet ama ben çok severim hiç evde denemedim bunuda denicem hem kızıma içiririm biraz
Dene mutlaka dışarıdakilere 10 basar bence
Evet canımDüdüklüde mi haşladın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?