Çorbalar Kelle Paça Çorbası-Söke Un Sponsorluğunda

Kız niye ölim :)) daha bi sürü yemek var :)) yoksa 100 kiloya çıkmazdım dimi tavuk ta pek yemem sadece göğüs kısmını
Ohoooooo hippo ben kocama uyuz diyordum herşeyi yemiyor diye sende çok geri kalmıyorsun yani hic bisey yemiyosun faydalı şeyleri yemiyorsun nerde zararlı şeyler var yiyip yiyip kilo almışsin

Ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Ağzımın suyu aktı
Favorim
İşkembe yapan olursa arada kalırım ancak...

Ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Ağzımın suyu aktı
Favorim
İşkembe yapan olursa arada kalırım ancak...
Gel ben sana yapayım anlasalim ahahahahha laf aramızda onu da güzel yaparim

Onlar alışkınlar her yerini yiyorlar hayvancağızın bende sıkıntı kokuyor dana ve tavuk etinden başka nadiren de balık yerim
Bir tavsiye vereyim o zaman sana kokmasın diye pişirmeden suyun içinde bekletin bir süre iyice temizlensin güzelce yıkayın atın dudukluye içine 2 kaşık sirke koyun birde böyle deneyin bakalım kokacak mi

Bir tavsiye vereyim o zaman sana kokmasın diye pişirmeden suyun içinde bekletin bir süre iyice temizlensin güzelce yıkayın atın dudukluye içine 2 kaşık sirke koyun birde böyle deneyin bakalım kokacak mi
Tamam canım mutlaka deneyeceğim eşim sevdiğinden ona yapıyorum hep ama yiyemiyorum tavsiyelerini uygulayacağım

Kız sen nettinnn ellerine sağlık çok sevdiğimiz bi çorba evlenince senin tariften yapıcam sevglim çok seviyo başarılar kuzuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…