Çorbalar Kelle Paça Çorbası-Söke Un Sponsorluğunda

Teşekkür ederim nevoşummmm:KK15:

Teşekkür ederim canım çok sağol

Çok sağol canım benim bence de olmazsa olmazdı herkes çok sevmiyor ama bu çorba gerçekten baska:kk77:

Oyyy sağol canım benim :KK200:

Aaaa ayipsin inan verirdim tenceresiyle hemde geçmiş olsun canimmm

Teşekkür ederim ama keşke tattirma imkanım olsaydı bu corbayi zannedildiği gibi asla değil ve gram koku yok

Teşekkür ederim canimmm

Ahahahah teşekkür ederim sen mi yapacaktin yarışmada pek tercih edilmiyor kimse yapmaz diye yapayım demiştim aslinda:KK48:
Keşke öyle şansımız olsa canım valla tadına bakmak isterdim kokusu biraz da etkiliyor benim annemler yapar sık sık ama hep kokuyor

Süper canım eline sağlık
Dışarıda bu çorbayı içsen bir porsiyon15-20 liradan aşağı değil.
Bu kadar kolay olduğunu bilmiyordum
Teşekkürler

Keşke öyle şansımız olsa canım valla tadına bakmak isterdim kokusu biraz da etkiliyor benim annemler yapar sık sık ama hep kokuyor
Komşum var kokuyor diye yemiyordu ben yaptım götürdüm tadına bakmış telefon açtı sen bunu nasıl yaptin çok güzel olmuş diye

Süper canım eline sağlık
Dışarıda bu çorbayı içsen bir porsiyon15-20 liradan aşağı değil.
Bu kadar kolay olduğunu bilmiyordum
Teşekkürler
Aynen canım bizim burda kelle sadece 10 lira pisirdim maksimum 15 liraya en az 4 porsiyon çıkar teşekkür ederim

Komşum var kokuyor diye yemiyordu ben yaptım götürdüm tadına bakmış telefon açtı sen bunu nasıl yaptin çok güzel olmuş diye
Tarifini vereceğim anneme bakalım bide böyle yapsın yoksa yenilmesi gereken bir çorba canan hocamız bas bas bağırıyor kelle paça yiyin diye oğlum için en azından pişirip yememiz gerek

Eline sağlık canım çok leziz görünüyor başarılar diliyorum :KK68:

Canım öyle de olur sarımsak önce eklenecek normal etle yaparsan piştikten hemen sonra ocaktan indirmeden ben kelleye yerken ekliyorum sirke sarımsak yada limon da olabilir tabiki kelle bulabilirsin sen orda yaaa zor olmaz yani bi dene kokmuyor hic
Hayatta sakatat yiyemem :(

Ellerinize sağlık, hiç içmedim maalesef kelle-paça çorbası ama işkembe filan seviyorum aslında. Eğer tadları benziyorsa eminim ki bu çorba da çok lezzetlidir ve o sarımsaklı-sirkeli nefis sos bütün sakatat kokusunu bastırıyordur :kk77:

Tarifini vereceğim anneme bakalım bide böyle yapsın yoksa yenilmesi gereken bir çorba canan hocamız bas bas bağırıyor kelle paça yiyin diye oğlum için en azından pişirip yememiz gerek
Bi deneyin sonra bana söyle canım nasıl olduğunu olurmu bekliyorum

Ellerinize sağlık, hiç içmedim maalesef kelle-paça çorbası ama işkembe filan seviyorum aslında. Eğer tadları benziyorsa eminim ki bu çorba da çok lezzetlidir ve o sarımsaklı-sirkeli nefis sos bütün sakatat kokusunu bastırıyordur :kk77:
Yani bence kokmuyor ama birde yemeyene tattirmak lazım teşekkür ederim canimmm

Back
X