- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
- Konu Sahibi Kelebek2356
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohooooooooooo canımın iciiiiii nerdesinnn yaaaaa vallahi ozledimmm kızıyorum ama sana artık bi görünüp bi kayboluyosunCanımmmm @tuzsuz_ruh um döktürmüşsün yine ellerine sağlık bol şanslar balım
Kelleler haşlanmış
çorbalar pişmiş
Miiis gibi kokmuş
Yarışmalar olmuş
Ama DENİİİİZ nerdeeee
Mapıstaaaa
Değdi miiiii,çooook
Amaaaaaa
Çorba zamanı burda olmalıydım yaaa
Tuzsuzuma TUZ vermeliydim TUZ
Başarılar tuzsuzum
Katılacağını bile bilmeden,o güzel çorbanla katılsana diyecektim,diyemedim,katılmışsın,çok ta iyi yapmışsın
Paça,çorbaların ağababasıdır,yeri başköşedir bence
![]()
Teşekkür ederim canimmmmm hoşgeldin nasilsin iyimisin sen ve bebişin belli oldu mu cinsiyeti oyyyy yerim ben ikinizide@tuzsuz_ruh canim eline saglik cok guzel gorunuyor :)
Çok teşekkür ederim canım evet gerçekten güzel oluyor inkar edemem bi denemek lazım mutlaka bunu da tatmadim demeyeceksin hayattaellerine sağlık canım hiç içmedim aslında ama güzel duruyor
Hosbuldum canim sukur iyi diyelim iyi olsun :) yok daha cinsiyetimiz belli degil Allah hayirli saglikli olani versin aminTeşekkür ederim canimmmmm hoşgeldin nasilsin iyimisin sen ve bebişin belli oldu mu cinsiyeti oyyyy yerim ben ikinizide![]()
Hayırdır bir problem mi var Amin Allah sağlıklı hayırlı versin inşallah bu yıl kız fazlaca var bakalım seninki ne olacakHosbuldum canim sukur iyi diyelim iyi olsun :) yok daha cinsiyetimiz belli degil Allah hayirli saglikli olani versin amin
Bizim.agustos topiginde cogu erkek Allahin isine karismak haddim.degil ama gonlumde kiz var abakalim.. biraz bizimki yaramaz teyzesi kesesini yirtmis :) evde yatiyorumHayırdır bir problem mi var Amin Allah sağlıklı hayırlı versin inşallah bu yıl kız fazlaca var bakalım seninki ne olacak
Anaammm geçmiş olsun canım benim bol bol oku kuran biliyorsan Allahın izniyle iyilesirsiniz inşallah dikkat et kendine vahhh yaramaz seniii geç geldiği yetmiyor birde yaramazlık yapıyor bak sennnBizim.agustos topiginde cogu erkek Allahin isine karismak haddim.degil ama gonlumde kiz var abakalim.. biraz bizimki yaramaz teyzesi kesesini yirtmis :) evde yatiyorum
Okuyorum canim surekli insallah iyi olur :)Anaammm geçmiş olsun canım benim bol bol oku kuran biliyorsan Allahın izniyle iyilesirsiniz inşallah dikkat et kendine vahhh yaramaz seniii geç geldiği yetmiyor birde yaramazlık yapıyor bak sennn![]()
doğru söylüyorsun zaten çokta faydalı bi çorba bi tarafımızı kırmadan yemeliyiz kırarsak zorla yedirecekleri ilk şey olurÇok teşekkür ederim canım evet gerçekten güzel oluyor inkar edemem bi denemek lazım mutlaka bunu da tatmadim demeyeceksin hayatta
Ona da bir çözüm soyleyimmi ahahahhaha dana kuyruğu diye birşey var bazı yörelerde höç diyorlar onu parçalayıp satıyorlar onu yıkayıp iyice kaynatıp suyunu içtiğinde o kemikler daha çabuk kaynıyor onun böyle jolemsi bir dokusu var tabi suyu öyle olmuyor çok lezzetli biseydoğru söylüyorsun zaten çokta faydalı bi çorba bi tarafımızı kırmadan yemeliyiz kırarsak zorla yedirecekleri ilk şey olur![]()
Taam şimdi yapnerden buldun sen beni
haber bilem vermemiştim
dedim ki denizim şimdi soğuk mahpıs damlarında üşütmüştür gelince bir tencere koyayım da ici ısınsın ama bu defa çok kaldın napayım neyse bir kelle duruyor zaten gel yapicam sana
Taam şimdi yap,
dana kellesi olsun,anca yeter bana
Protein ya,kilo aldırmaz diye öyle şeyettim
![]()
Temele demişler ki,bir tepsi baklavayı yiyebilir misin?Tamam hadi gel başlıyorum yapmaya ahahahahah dana kellesi mi protein tabisi de içindeki unu saymazsakhem sen hani takıma geliyordun rezervasyon yaptirdim sana
Yaaaaaa bak ikinci hafta listedeydin çok ayıp yaaaaaa amaaa senin yerini ayirttim ben ama muviş kaptanim tamam dedi reservation yani gellll ama ben izine çıktım şimdi gelicem yakın zamanda tabi yine gitmedim takımdan hergun ordayımTemele demişler ki,bir tepsi baklavayı yiyebilir misin?
O da demiş durun bir gidip geleyim cevap veririm.gitmiş gelmiş,yerim demiş..Yemiş ve iddiayı kazanmış.Demişlerki az önce nereye gidip geldin?
Demiş yiyebilirmiyim diye denemek için bir tepsi tatlı yiyip geldim
Ben de kilo verebiliyormuyum diye kendimi deniyorum,
sana dediğimden beri 2 kilo verdim![]()