Çorbalar Kelle Paça Çorbası-Söke Un Sponsorluğunda

Kelleler haşlanmış:KK57:
çorbalar pişmiş:kk77:
Miiis gibi kokmuş:110:
Yarışmalar olmuş:KK9:
Ama DENİİİİZ nerdeeee:eek:
Mapıstaaaa:KK61:
Değdi miiiii,çooook:KK6:
Amaaaaaao_O
Çorba zamanı burda olmalıydım yaaa:KK34:
Tuzsuzuma TUZ vermeliydim TUZ:mad:
Başarılar tuzsuzum:KK60:
Katılacağını bile bilmeden,o güzel çorbanla katılsana diyecektim,diyemedim,katılmışsın,çok ta iyi yapmışsın:KK200:
Paça,çorbaların ağababasıdır,yeri başköşedir bence
:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Kelleler haşlanmış:KK57:
çorbalar pişmiş:kk77:
Miiis gibi kokmuş:110:
Yarışmalar olmuş:KK9:
Ama DENİİİİZ nerdeeee:eek:
Mapıstaaaa:KK61:
Değdi miiiii,çooook:KK6:
Amaaaaaao_O
Çorba zamanı burda olmalıydım yaaa:KK34:
Tuzsuzuma TUZ vermeliydim TUZ:mad:
Başarılar tuzsuzum:KK60:
Katılacağını bile bilmeden,o güzel çorbanla katılsana diyecektim,diyemedim,katılmışsın,çok ta iyi yapmışsın:KK200:
Paça,çorbaların ağababasıdır,yeri başköşedir bence
:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
:KK70::KK70::KK70: nerden buldun sen beni :KK70::KK70::KK70: haber bilem vermemiştim :KK70::KK70: dedim ki denizim şimdi soğuk mahpıs damlarında üşütmüştür gelince bir tencere koyayım da ici ısınsın ama bu defa çok kaldın napayım neyse bir kelle duruyor zaten gel yapicam sana

Hosbuldum canim sukur iyi diyelim iyi olsun :) yok daha cinsiyetimiz belli degil Allah hayirli saglikli olani versin amin
Hayırdır bir problem mi var Amin Allah sağlıklı hayırlı versin inşallah bu yıl kız fazlaca var bakalım seninki ne olacak

Hayırdır bir problem mi var Amin Allah sağlıklı hayırlı versin inşallah bu yıl kız fazlaca var bakalım seninki ne olacak
Bizim.agustos topiginde cogu erkek Allahin isine karismak haddim.degil ama gonlumde kiz var abakalim.. biraz bizimki yaramaz teyzesi kesesini yirtmis :) evde yatiyorum

Bizim.agustos topiginde cogu erkek Allahin isine karismak haddim.degil ama gonlumde kiz var abakalim.. biraz bizimki yaramaz teyzesi kesesini yirtmis :) evde yatiyorum
Anaammm geçmiş olsun canım benim bol bol oku kuran biliyorsan Allahın izniyle iyilesirsiniz inşallah dikkat et kendine vahhh yaramaz seniii geç geldiği yetmiyor birde yaramazlık yapıyor bak sennn:KK74:

doğru söylüyorsun zaten çokta faydalı bi çorba bi tarafımızı kırmadan yemeliyiz kırarsak zorla yedirecekleri ilk şey olur :KK70:
Ona da bir çözüm soyleyimmi ahahahhaha dana kuyruğu diye birşey var bazı yörelerde höç diyorlar onu parçalayıp satıyorlar onu yıkayıp iyice kaynatıp suyunu içtiğinde o kemikler daha çabuk kaynıyor onun böyle jolemsi bir dokusu var tabi suyu öyle olmuyor çok lezzetli bisey

:KK70::KK70::KK70: nerden buldun sen beni :KK70::KK70::KK70: haber bilem vermemiştim :KK70::KK70: dedim ki denizim şimdi soğuk mahpıs damlarında üşütmüştür gelince bir tencere koyayım da ici ısınsın ama bu defa çok kaldın napayım neyse bir kelle duruyor zaten gel yapicam sana
Taam şimdi yap:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:,
dana kellesi olsun,anca yeter bana:eek::eek::eek::eek:
Protein ya,kilo aldırmaz diye öyle şeyettim
:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

Taam şimdi yap:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:,
dana kellesi olsun,anca yeter bana:eek::eek::eek::eek:
Protein ya,kilo aldırmaz diye öyle şeyettim
:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:
Tamam hadi gel başlıyorum yapmaya ahahahahah dana kellesi mi protein tabisi de içindeki unu saymazsak :KK70::KK70::KK70: hem sen hani takıma geliyordun rezervasyon yaptirdim sana :KK71:

Tamam hadi gel başlıyorum yapmaya ahahahahah dana kellesi mi protein tabisi de içindeki unu saymazsak :KK70::KK70::KK70: hem sen hani takıma geliyordun rezervasyon yaptirdim sana :KK71:
Temele demişler ki,bir tepsi baklavayı yiyebilir misin?
O da demiş durun bir gidip geleyim cevap veririm.gitmiş gelmiş,yerim demiş..Yemiş ve iddiayı kazanmış.Demişlerki az önce nereye gidip geldin?
Demiş yiyebilirmiyim diye denemek için bir tepsi tatlı yiyip geldim:KK45::KK45::KK45:
Ben de kilo verebiliyormuyum diye kendimi deniyorum,:KK45::KK45::KK45::KK45:
sana dediğimden beri 2 kilo verdim:D:D

Temele demişler ki,bir tepsi baklavayı yiyebilir misin?
O da demiş durun bir gidip geleyim cevap veririm.gitmiş gelmiş,yerim demiş..Yemiş ve iddiayı kazanmış.Demişlerki az önce nereye gidip geldin?
Demiş yiyebilirmiyim diye denemek için bir tepsi tatlı yiyip geldim:KK45::KK45::KK45:
Ben de kilo verebiliyormuyum diye kendimi deniyorum,:KK45::KK45::KK45::KK45:
sana dediğimden beri 2 kilo verdim:KK70::KK70:
Yaaaaaa bak ikinci hafta listedeydin çok ayıp yaaaaaa amaaa senin yerini ayirttim ben ama muviş kaptanim tamam dedi reservation yani gellll ama ben izine çıktım şimdi gelicem yakın zamanda tabi yine gitmedim takımdan hergun ordayım

Back
X