Çorbalar Kelle Paça Çorbası-Söke Un Sponsorluğunda

Tamam izinden dön beraber gireriz o zaman

Ohooooooooooo canımın iciiiiii nerdesinnn yaaaaa vallahi ozledimmm kızıyorum ama sana artık bi görünüp bi kayboluyosun
Teşekkür ederim gel sanada yapiyim
Bende seni özledim kuzum ama çok giremiyorum buara sırf sana bakmak için girdim baktım yarısmalarca yapmışsın şans dileyim fıstığıma dedim

Ellerine sağlık tuzsuzum, çok emekli bir çorba başarılar dilerim

Çorbalara bakayım o na göre katilayim demiştim en zoru budur bunu yapayım diye düşünüyordum ki sen yapmışsın

Neyse artık ben kazanmış gibi sevinirim en sevdiğim 3 çorbadan biriydi bu başarılar tuzsuzum

yaaaa gerçekten mi bende dedimki nasilsa yapan bulunmaz bari ben yapayım teşekkür ederim şaşkınım baykusum bidahaki sefere sana sorar öyle yaparım söz

yaaaa gerçekten mi bende dedimki nasilsa yapan bulunmaz bari ben yapayım teşekkür ederim şaşkınım baykusum bidahaki sefere sana sorar öyle yaparım söz
Yok kız ne sorcan bana sen bende hızlı çıkmışsın yaşıtlarım ne yer nede yer bu çorbayı yapılmayacağını düşünmüştüm ,:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…