Elossa, güzel olduğun kadar becerikli bir hatunsun maşallah...Evliysen seni alan yaşamış
Yemek topiğini sıklıkla takip ederdim zaten..
Buradaki emek te cidden çok büyük, ama o gözü ve beyni gördüm ya, nasıl çıktım sayfadan bilemedim
Nasıl seveceğim şu sakatatı bilmiyorum...
Sadece sakatat ta değil, kırmızı etle sorunum var genel olarak
agzımın suyu aktı
elosa gene döktürmüşsün
tek geçerim seni
Elosa. Canım bı tek benım soruma cevap vermedın darıldım ınan
Cok guzel gorunuyor ellerınıze saglık benım esımde sever ıskembe fılan yaparım ama sanırım bunu hıc yapamam ıcmedım de daha once bıde gozu fılan konuluyor dıyorlar o yuzden yoksa tadına bakmak ıstıyorum dogrumu acaba gozu kondugu:44:
:))))amanınn canım çok özür dilerim görmedim inan(
çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim...
canım çorbanın içine gözünü asla koymuyorum ben:)
kaynadığında etlerini didiklerken gözlerini oyuyorum :)))
ama kesinlikle tavsiye ederim çok lezzetli bir çorba,sakatat seviyorsan eğer bir kez içtinmi bir daha bırakamazsın
:))))
Sagol canım benım cok tesekkur ederım
Sevıyoruma sakatat ama bana goz fılan konuluyor dedıler dıye yıyemıyorum
Ama sımdı kendım yapar yerım
Insallah senınkı kadar guzel olur
Canım ellerine sağlık, emeğine değmiş, sunumunda ilginç ve hoş olmuş:) Hep söylediğim gibiailemizin kızları çoook marifetli maşallah
elossa sen birinci olmalısın cnm ya çok emek vermişssin gerçektende
bende paça felan sevmem hani mumbar felan olsa neysede, ama ama ammmaaaa o kadar temiz yapmışsınki görüntüsü hele müthiş, sirke ve sarımsak benim vazgeçilmezim olduğundan Allahım çooook acayip canım çekti ellerine sağlık.
Aynen bende sarımsağı yoğurtla acayip çok seviyorum bide üzerine pulbiberli kızgın yağ yokmu ay ayelma sirkesi vazgeçilmezim salatalarda çorbalarda herşeyde ama evde benden başka seven yok oda ayrı bi mevzu.
eheheh:))
elma sirkesinin kokusu daha keskin ya o yüzden herkes sevmeyebiliyor:)
sarımsak zatn başlı başına antioksidan içeriyor bağışıklık sistemi içinde çok güçlü bir yiyecek.
kokusu olmasa gece gündüz tüketirim:))))
Aynen bu konuda çok haklısın ah o kokusuda olmasa bu yüzden paket paket naneli sakız stoklamış durumdayım :) ama bu paça çorbası hep aklımda bi yerde kalıcak enn yakın zamanda bi paçacıya gidip nefsimi köreltmek istiyorum böylelikle ilk defa paça çorbası içmiş olucam :) Çorbalar hepsi çok güzel çok emek harcanmış ama gönlüm senden yana umarım sen kazanırsın
İnş canım yapmayı istiyorum birgün tarifi sık kullananlara ekledim zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?