Çorbalar Kelle & Paça Çorbası (Annemin Sponsorluğunda)

Elossa, güzel olduğun kadar becerikli bir hatunsun maşallah...Evliysen seni alan yaşamış
Yemek topiğini sıklıkla takip ederdim zaten..

Buradaki emek te cidden çok büyük, ama o gözü ve beyni gördüm ya, nasıl çıktım sayfadan bilemedim
Nasıl seveceğim şu sakatatı bilmiyorum...
Sadece sakatat ta değil, kırmızı etle sorunum var genel olarak

Canım teşekkür ederim
başta ne yalan söyliim bende çok korkar irkilirdim,annem yaparken asla bakamazdım
ama sonra sonra alıştım:)

Elosa. Canım bı tek benım soruma cevap vermedın darıldım ınan

amanınn canım çok özür dilerim görmedim inan (
çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim...
canım çorbanın içine gözünü asla koymuyorum ben:)
kaynadığında etlerini didiklerken gözlerini oyuyorum :)))
ama kesinlikle tavsiye ederim çok lezzetli bir çorba,sakatat seviyorsan eğer bir kez içtinmi bir daha bırakamazsın

:))))
Sagol canım benım cok tesekkur ederım
Sevıyoruma sakatat ama bana goz fılan konuluyor dedıler dıye yıyemıyorum
Ama sımdı kendım yapar yerım
Insallah senınkı kadar guzel olur

:))))
Sagol canım benım cok tesekkur ederım
Sevıyoruma sakatat ama bana goz fılan konuluyor dedıler dıye yıyemıyorum
Ama sımdı kendım yapar yerım
Insallah senınkı kadar guzel olur

ben olacağına eminim canım,bak merak etmen bile bi adım.
yaptığında topiğimde paylaşırsan çok mutlu olurum

Canım ellerine sağlık, emeğine değmiş, sunumunda ilginç ve hoş olmuş:) Hep söylediğim gibi ailemizin kızları çoook marifetli maşallah

çok teşekkür ederiiimm
beğenmene çok sevindim çok sağol
evet herkesin maşallahı var gerçektende,nazarlar değmesin hiç kimseye

bende paça felan sevmem hani mumbar felan olsa neysede, ama ama ammmaaaa o kadar temiz yapmışsınki görüntüsü hele müthiş, sirke ve sarımsak benim vazgeçilmezim olduğundan Allahım çooook acayip canım çekti ellerine sağlık.

Canım çok teşekkür ederim
bende sarımsak sirke çok severim sakatat olan herşeyde

Aynen bende sarımsağı yoğurtla acayip çok seviyorum bide üzerine pulbiberli kızgın yağ yokmu ay ay elma sirkesi vazgeçilmezim salatalarda çorbalarda herşeyde ama evde benden başka seven yok oda ayrı bi mevzu.

eheheh:))
elma sirkesinin kokusu daha keskin ya o yüzden herkes sevmeyebiliyor:)
sarımsak zatn başlı başına antioksidan içeriyor bağışıklık sistemi içinde çok güçlü bir yiyecek.
kokusu olmasa gece gündüz tüketirim:))))

Aynen bu konuda çok haklısın ah o kokusuda olmasa bu yüzden paket paket naneli sakız stoklamış durumdayım :) ama bu paça çorbası hep aklımda bi yerde kalıcak enn yakın zamanda bi paçacıya gidip nefsimi köreltmek istiyorum böylelikle ilk defa paça çorbası içmiş olucam :) Çorbalar hepsi çok güzel çok emek harcanmış ama gönlüm senden yana umarım sen kazanırsın

çok sağol canım teşekkür ederim
bencede gidip içmelisin hatta kendin yapmalısınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…