- 25 Mayıs 2008
- 18.347
- 3.216
- 423
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekmekle sunum benimde aklımdaydı Elossa,nerdeyse pişti olacakmışız
Ellerine sağlık,başarılar diliyorum
ellerine sağlık en çok sevdiğim çorba.birde işkembeye bayılırım olsada yesek.geleneksel çorbamız.
cnm ben hiç sevmem ama kocam bayılır bu çorbaya senin fotolarını kare kare gördükçe helal olsun,helal osun deyip durdu,hiç yorum yazmasamda senin topiğinin sürekli takipçisiyim,baktım ki yarışma var katkım olsun hemen yorum yapayım dedim gerçi nasılsa yarışmanın birincisi belli
valla en sevmeyene bile yedirirsin
müthiş görünüyor
ellerine sağlık
gönüllerin birincisi
en zor corbalardan biri hic beceremem ellerine emegine saglik basarilar dilerim hemso
Elossa ellerine sağlık sunumun çok hoş olmuş
Yarışmada başarılar dilerim.
Sakatat asla yemememe rağmen çok emek harcanmış, gayet becerikli ve yüreklisiniz, görünce ağlayasım geldi ben dokunamazdım bile, başarılar dilerim.
sunumun güzeldi, ellerine saglik -)
ekmegin iççine çorba nasil oluyor onu çok merak ediyorum
ellerine saglik
Elossa , yapimi zahmetli cok emek harcanmis belli sunumuysa bir harika tadida nefistir eminim
Elossa tatlım muhteşem görünüyor çorban :119: çok uğraşmışsın emeğine ellerine sağlık sunum çok farklı nasıl canım çekti :84:ekranı kırasım geldi :111:bol şanslar hayatım
teşekkür ederim canım çok sağol,bende çok seviyorum :)Ellerine sağlık canım harika görünüyor en sevdiğim çorbalardan biridir.
ben bu çorbadan hiç yemedim.
yiyebilir miyim hala bilmiyorum ama gerçekten buna rağmen çoook güzel görünüyor..
belirtmeden edemeyeceğim sunumlarınız da çok hoş, her bir katılımcının...ellerine sağlık elossacım
ellerinize sağlık çok faydalı bir çorba ben çok severim evde hiç denemedim ama muhakkak sizin tarifinizdeki gibi yapıcam.
ehehehe:))
Canım buyur gel her zaman açık kapım
Teşekkür ederim canım,epey uğraştırıcı ama sonucu güzel oluyor
Canım teşekkür ederim,evet oldukça emek verilen bir çorba,kelleden biliyorsun çok fazla et çıkmıyor ama lezzzeti paha biçilemez.hele o beyin:)
bizde haşlanmış beyine limon sıkar zeytinyağ tuz biber ekleriz.bazrnde haşlayıp üzerine tereyağı kızdırıp limonlarız maydanoz derotuyla harmanlarız harika oluyor.
aklımda başka bir çorba vardı onu bir arkadaşımız yaptığı için aynısı olsun istemedim.Eşimle bunda karar kıldık iyide oldu:)
Ekmek fikri benim kendi topiğim için düşündüğüm bir sunumdu,yarışmanın başlayacağını öğrendiğim andan itibaren kendimi yapmamak için dizginledim açıkcası,yarışmaya sakladım bu güzelliği:)
hem yemesi keyifli hem lezzetli hoş bir çorba çıktı ortaya.
umarım herkes beğenir
canım ellerine sağlık süper yapmışsın.....
canım bana resmen anılarımı tazelettirdin rahmetli anneannem kurban kesildiğinde falan da çok yapardı özellikle bana içirirdi zayıf olduğum için kelleyide ayrıca pişirdiği olurdu çook az et çıkar ama çok faydalı hele beyin o kadar faydalı kii insanlar iğreniyor ama güzelce temizlenip haşlanınca çok güzel oluyor annem ditrek limon sirke tuz ve maydonoz doğrardı hususi anneme bu salatayı yemeye gelenler olurdu arkadaşlarından bend başta sevmezdim çocuğum ya sonradan alışmıştım özellikle ister hale gelmiştim artık. O sunum benimde aklımdaydı sen yapmışsın çok güzel olmuş..
Hep en emek verilen çorbaya oy vericem dedim en kadar karar versemde yokk elossa daha paylaşmadı çorbasını onu görmeden kararı mı vermeyeyim dedim nitekim öyle oldu. Ama işte herkesin sevdiği bir lezzet değil yaa sadeceemeğe oy verir mi insanlar bilemiyorum yne bir arkadaş arkadaşa durumu oluyor maalesef. Hakeden kazansın...
Ellerine sağlık
ya benim anneciğim zamanın birinde bi sevmemiş kelle paçayı ,hiç pişirmedi ,hep de sevmediğinden bahseder ben de bu yaşıma kadar daha hiç yemedim
sakatat seven de bi insanım aslında ama kelle paçanın tadını bilmiyom:18:
süpersin elinize saglık
şu an ağzımın suyunu toplayamıyorum ve size de bir şey diyemiyorum...
harika ! elinize emeğinize sağlık...
Canımm çok teşekkür ederim beğenmene sevindim
keşke canlı canlıda içirebilsem,nasıl mutlu olurdum anlatamam
ahhh keşke...