• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Kelle & Paça Çorbası (Annemin Sponsorluğunda)

Elossa, güzel olduğun kadar becerikli bir hatunsun maşallah...Evliysen seni alan yaşamış :9:
Yemek topiğini sıklıkla takip ederdim zaten..

Buradaki emek te cidden çok büyük, ama o gözü ve beyni gördüm ya, nasıl çıktım sayfadan bilemedim:43:
Nasıl seveceğim şu sakatatı bilmiyorum...
Sadece sakatat ta değil, kırmızı etle sorunum var genel olarak:5:

Elossa, güzel olduğun kadar becerikli bir hatunsun maşallah...Evliysen seni alan yaşamış :9:
Yemek topiğini sıklıkla takip ederdim zaten..

Buradaki emek te cidden çok büyük, ama o gözü ve beyni gördüm ya, nasıl çıktım sayfadan bilemedim:43:
Nasıl seveceğim şu sakatatı bilmiyorum...
Sadece sakatat ta değil, kırmızı etle sorunum var genel olarak:5:

Canım teşekkür ederim:16:
başta ne yalan söyliim bende çok korkar irkilirdim,annem yaparken asla bakamazdım:1:
ama sonra sonra alıştım:)

Elosa. Canım bı tek benım soruma cevap vermedın darıldım ınan :19:

Cok guzel gorunuyor ellerınıze saglık benım esımde sever ıskembe fılan yaparım ama sanırım bunu hıc yapamam ıcmedım de daha once bıde gozu fılan konuluyor dıyorlar o yuzden yoksa tadına bakmak ıstıyorum dogrumu acaba gozu kondugu:44:

amanınn canım çok özür dilerim görmedim inan :((
çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim...
canım çorbanın içine gözünü asla koymuyorum ben:)
kaynadığında etlerini didiklerken gözlerini oyuyorum :)))
ama kesinlikle tavsiye ederim çok lezzetli bir çorba,sakatat seviyorsan eğer bir kez içtinmi bir daha bırakamazsın:16:

amanınn canım çok özür dilerim görmedim inan :((
çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim...
canım çorbanın içine gözünü asla koymuyorum ben:)
kaynadığında etlerini didiklerken gözlerini oyuyorum :)))
ama kesinlikle tavsiye ederim çok lezzetli bir çorba,sakatat seviyorsan eğer bir kez içtinmi bir daha bırakamazsın:16:
:))))
Sagol canım benım cok tesekkur ederım
Sevıyoruma sakatat ama bana goz fılan konuluyor dedıler dıye yıyemıyorum
Ama sımdı kendım yapar yerım
Insallah senınkı kadar guzel olur:38:

:))))
Sagol canım benım cok tesekkur ederım
Sevıyoruma sakatat ama bana goz fılan konuluyor dedıler dıye yıyemıyorum
Ama sımdı kendım yapar yerım
Insallah senınkı kadar guzel olur:38:

ben olacağına eminim canım,bak merak etmen bile bi adım.
yaptığında topiğimde paylaşırsan çok mutlu olurum:16:

Canım ellerine sağlık, emeğine değmiş, sunumunda ilginç ve hoş olmuş:) Hep söylediğim gibi :kkk:ailemizin kızları çoook marifetli maşallah:nazar:

çok teşekkür ederiiimm:16:
beğenmene çok sevindim çok sağol:16:
evet herkesin maşallahı var gerçektende,nazarlar değmesin hiç kimseye:nazar::kkk:

bende paça felan sevmem hani mumbar felan olsa neysede, ama ama ammmaaaa o kadar temiz yapmışsınki görüntüsü hele müthiş, sirke ve sarımsak benim vazgeçilmezim olduğundan Allahım çooook acayip canım çekti ellerine sağlık. :56:

bende paça felan sevmem hani mumbar felan olsa neysede, ama ama ammmaaaa o kadar temiz yapmışsınki görüntüsü hele müthiş, sirke ve sarımsak benim vazgeçilmezim olduğundan Allahım çooook acayip canım çekti ellerine sağlık. :56:

Canım çok teşekkür ederim:16:
bende sarımsak sirke çok severim sakatat olan herşeyde:34:

Aynen bende sarımsağı yoğurtla acayip çok seviyorum bide üzerine pulbiberli kızgın yağ yokmu ay ay :56: elma sirkesi vazgeçilmezim salatalarda çorbalarda herşeyde ama evde benden başka seven yok oda ayrı bi mevzu. :1:

Aynen bende sarımsağı yoğurtla acayip çok seviyorum bide üzerine pulbiberli kızgın yağ yokmu ay ay :56: elma sirkesi vazgeçilmezim salatalarda çorbalarda herşeyde ama evde benden başka seven yok oda ayrı bi mevzu. :1:

eheheh:))
elma sirkesinin kokusu daha keskin ya o yüzden herkes sevmeyebiliyor:)
sarımsak zatn başlı başına antioksidan içeriyor bağışıklık sistemi içinde çok güçlü bir yiyecek.
kokusu olmasa gece gündüz tüketirim:))))

eheheh:))
elma sirkesinin kokusu daha keskin ya o yüzden herkes sevmeyebiliyor:)
sarımsak zatn başlı başına antioksidan içeriyor bağışıklık sistemi içinde çok güçlü bir yiyecek.
kokusu olmasa gece gündüz tüketirim:))))

Aynen bu konuda çok haklısın ah o kokusuda olmasa bu yüzden paket paket naneli sakız stoklamış durumdayım :) ama bu paça çorbası hep aklımda bi yerde kalıcak enn yakın zamanda bi paçacıya gidip nefsimi köreltmek istiyorum böylelikle ilk defa paça çorbası içmiş olucam :) Çorbalar hepsi çok güzel çok emek harcanmış ama gönlüm senden yana umarım sen kazanırsın :16:

Aynen bu konuda çok haklısın ah o kokusuda olmasa bu yüzden paket paket naneli sakız stoklamış durumdayım :) ama bu paça çorbası hep aklımda bi yerde kalıcak enn yakın zamanda bi paçacıya gidip nefsimi köreltmek istiyorum böylelikle ilk defa paça çorbası içmiş olucam :) Çorbalar hepsi çok güzel çok emek harcanmış ama gönlüm senden yana umarım sen kazanırsın :16:

çok sağol canım teşekkür ederim:16:
bencede gidip içmelisin hatta kendin yapmalısınn:34:

Back