- 1 Şubat 2011
- 6.684
- 159
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elossa, güzel olduğun kadar becerikli bir hatunsun maşallah...Evliysen seni alan yaşamış![]()
Yemek topiğini sıklıkla takip ederdim zaten..
Buradaki emek te cidden çok büyük, ama o gözü ve beyni gördüm ya, nasıl çıktım sayfadan bilemedim
Nasıl seveceğim şu sakatatı bilmiyorum...
Sadece sakatat ta değil, kırmızı etle sorunum var genel olarak![]()
agzımın suyu aktı
elosa gene döktürmüşsün
tek geçerim seni![]()
Elosa. Canım bı tek benım soruma cevap vermedın darıldım ınan![]()
Cok guzel gorunuyor ellerınıze saglık benım esımde sever ıskembe fılan yaparım ama sanırım bunu hıc yapamam ıcmedım de daha once bıde gozu fılan konuluyor dıyorlar o yuzden yoksa tadına bakmak ıstıyorum dogrumu acaba gozu kondugu:44:
:))))amanınn canım çok özür dilerim görmedim inan(
çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim...
canım çorbanın içine gözünü asla koymuyorum ben:)
kaynadığında etlerini didiklerken gözlerini oyuyorum :)))
ama kesinlikle tavsiye ederim çok lezzetli bir çorba,sakatat seviyorsan eğer bir kez içtinmi bir daha bırakamazsın![]()
:))))
Sagol canım benım cok tesekkur ederım
Sevıyoruma sakatat ama bana goz fılan konuluyor dedıler dıye yıyemıyorum
Ama sımdı kendım yapar yerım
Insallah senınkı kadar guzel olur![]()
Canım ellerine sağlık, emeğine değmiş, sunumunda ilginç ve hoş olmuş:) Hep söylediğim gibiailemizin kızları çoook marifetli maşallah
![]()
elossa sen birinci olmalısın cnm ya çok emek vermişssin gerçektende![]()
bende paça felan sevmem hani mumbar felan olsa neysede, ama ama ammmaaaa o kadar temiz yapmışsınki görüntüsü hele müthiş, sirke ve sarımsak benim vazgeçilmezim olduğundan Allahım çooook acayip canım çekti ellerine sağlık.![]()
Aynen bende sarımsağı yoğurtla acayip çok seviyorum bide üzerine pulbiberli kızgın yağ yokmu ay ayelma sirkesi vazgeçilmezim salatalarda çorbalarda herşeyde ama evde benden başka seven yok oda ayrı bi mevzu.
![]()
eheheh:))
elma sirkesinin kokusu daha keskin ya o yüzden herkes sevmeyebiliyor:)
sarımsak zatn başlı başına antioksidan içeriyor bağışıklık sistemi içinde çok güçlü bir yiyecek.
kokusu olmasa gece gündüz tüketirim:))))
Aynen bu konuda çok haklısın ah o kokusuda olmasa bu yüzden paket paket naneli sakız stoklamış durumdayım :) ama bu paça çorbası hep aklımda bi yerde kalıcak enn yakın zamanda bi paçacıya gidip nefsimi köreltmek istiyorum böylelikle ilk defa paça çorbası içmiş olucam :) Çorbalar hepsi çok güzel çok emek harcanmış ama gönlüm senden yana umarım sen kazanırsın![]()
İnş canım yapmayı istiyorum birgün tarifi sık kullananlara ekledim zaten :)