• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Kelle & Paça Çorbası (Annemin Sponsorluğunda)

Paçayı sevmiyorum ama bu sunum paçayı bile sevdirebilir galiba :) ellerine sağlık canım harika görünüyor

ellerinize sağlık, ben pek tercih etmem ama eşim bayılır :)) anneciğim de siz gibi salçalı yapar:16::16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Paçayı sevmiyorum ama bu sunum paçayı bile sevdirebilir galiba :) ellerine sağlık canım harika görünüyor

Canımm teşekkür ederim:16:
Bencede sevmelisin,hatta sevmen için farklı sunumlar yapabilirim sana özel:)

ellerinize sağlık, ben pek tercih etmem ama eşim bayılır :)) anneciğim de siz gibi salçalı yapar:16::16::16:

Teşekkürler canım:16:
Eşler komple bayılıyor sanırım kelle-paça-işkembe:)
Salçalı güzel oluyor,zaten içinde salça olduğunu hissetmiyorsun bile,bence eşin için yapmalısın:):16:

Canımm teşekkür ederim:16:
Bencede sevmelisin,hatta sevmen için farklı sunumlar yapabilirim sana özel:)

Teşekkürler canım:16:
Eşler komple bayılıyor sanırım kelle-paça-işkembe:)
Salçalı güzel oluyor,zaten içinde salça olduğunu hissetmiyorsun bile,bence eşin için yapmalısın:):16:

Ah kuzum teşekkür ederim yaparsın biliyorum bende senin için seviyorum artık :16:

Çok severım ama ben bunu sabah 8 de yapmaya kalksam akşam 8 de anca bıter.. en ıyısı sıze yemeğe geliyim

ben hiç sevmem ama son hali güzel görünüyor
ellerinize sağlık çok uğraştıran zahmetli bi çorba

Aman Allah'ımm gerçek bir kelle çorbası görüyorumm gözlerime inanamıyorum hiç kimse cesaret edemez bunu yapmaya diye içimden geçiriyordum senin bile yapacağın aklımın ucuna gelmemişti benim anneannem yapardı bunu çok çok uğraşırdı ayrıca kelleden ayrı olarak yemekte yapardı. Çok çok zor bir çorba, beyin insanlara yadırgayıcı gelebilir ama salatası mükemmel olur annem ustasıdır onun da çok güzel yıkar, haşlar ve doğrayıp limon, zeytinyağı ve bol maydonoz ile servis yapar çok canım çekti şimdii. Enteresan bir tariff herkes için ellerine emeğne sağlık başka da diyecek birşey bulamıyorumm senin tarifini merakla bekliyordum merak ettiğim kadar oldu yanii..

Bu yarışma çok çekişmeli olacak yaa.. :56:

Bu arada ekmek içinde çorba sunumu benimde aklımda olan bir sunumdu çok yaratıcı. Fotoğraflarda çok açıklayıcı olmuş.. :34:

Çok severım ama ben bunu sabah 8 de yapmaya kalksam akşam 8 de anca bıter.. en ıyısı sıze yemeğe geliyim

ehehehe:))
Canım buyur gel her zaman açık kapım:16:

ben hiç sevmem ama son hali güzel görünüyor
ellerinize sağlık çok uğraştıran zahmetli bi çorba

Teşekkür ederim canım,epey uğraştırıcı ama sonucu güzel oluyor :16:

Aman Allah'ımm gerçek bir kelle çorbası görüyorumm gözlerime inanamıyorum hiç kimse cesaret edemez bunu yapmaya diye içimden geçiriyordum senin bile yapacağın aklımın ucuna gelmemişti benim anneannem yapardı bunu çok çok uğraşırdı ayrıca kelleden ayrı olarak yemekte yapardı. Çok çok zor bir çorba, beyin insanlara yadırgayıcı gelebilir ama salatası mükemmel olur annem ustasıdır onun da çok güzel yıkar, haşlar ve doğrayıp limon, zeytinyağı ve bol maydonoz ile servis yapar çok canım çekti şimdii. Enteresan bir tariff herkes için ellerine emeğne sağlık başka da diyecek birşey bulamıyorumm senin tarifini merakla bekliyordum merak ettiğim kadar oldu yanii..

Bu yarışma çok çekişmeli olacak yaa.. :56:
Bu arada ekmek içinde çorba sunumu benimde aklımda olan bir sunumdu çok yaratıcı. Fotoğraflarda çok açıklayıcı olmuş.. :34:

Canım teşekkür ederim,evet oldukça emek verilen bir çorba,kelleden biliyorsun çok fazla et çıkmıyor ama lezzzeti paha biçilemez.hele o beyin:)
bizde haşlanmış beyine limon sıkar zeytinyağ tuz biber ekleriz.bazrnde haşlayıp üzerine tereyağı kızdırıp limonlarız maydanoz derotuyla harmanlarız harika oluyor.
aklımda başka bir çorba vardı onu bir arkadaşımız yaptığı için aynısı olsun istemedim.Eşimle bunda karar kıldık iyide oldu:)
Ekmek fikri benim kendi topiğim için düşündüğüm bir sunumdu,yarışmanın başlayacağını öğrendiğim andan itibaren kendimi yapmamak için dizginledim açıkcası,yarışmaya sakladım bu güzelliği:)
hem yemesi keyifli hem lezzetli hoş bir çorba çıktı ortaya.
umarım herkes beğenir:nazar:

Ekmekle sunum benimde aklımdaydı Elossa,nerdeyse pişti olacakmışız :27:

Ellerine sağlık,başarılar diliyorum :21:

cnm ben hiç sevmem ama kocam bayılır bu çorbaya senin fotolarını kare kare gördükçe helal olsun,helal osun deyip durdu,hiç yorum yazmasamda senin topiğinin sürekli takipçisiyim,baktım ki yarışma var katkım olsun hemen yorum yapayım dedim gerçi nasılsa yarışmanın birincisi belli:46::46::46:

en zor corbalardan biri hic beceremem :9: ellerine emegine saglik :56: basarilar dilerim hemso :21::21:

Elossa ellerine sağlık sunumun çok hoş olmuş :nazar:
Yarışmada başarılar dilerim. :16:

Back