Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paçayı sevmiyorum ama bu sunum paçayı bile sevdirebilir galiba :) ellerine sağlık canım harika görünüyor
ellerinize sağlık, ben pek tercih etmem ama eşim bayılır :)) anneciğim de siz gibi salçalı yapar
Canımm teşekkür ederim
Bencede sevmelisin,hatta sevmen için farklı sunumlar yapabilirim sana özel:)
Teşekkürler canım
Eşler komple bayılıyor sanırım kelle-paça-işkembe:)
Salçalı güzel oluyor,zaten içinde salça olduğunu hissetmiyorsun bile,bence eşin için yapmalısın:)
Ah kuzum teşekkür ederim yaparsın biliyorum bende senin için seviyorum artık
Ohh tamamdır öyle ise:)
Hadi koş bize gel çorba bitmeden bakimm:)
Ah şu mesafeler olmasa :)
Evet hayatım haklısın,olsun napalım gönüller bir...
Ben senin yerine içerim birazdan:)
Çok severım ama ben bunu sabah 8 de yapmaya kalksam akşam 8 de anca bıter.. en ıyısı sıze yemeğe geliyim
ben hiç sevmem ama son hali güzel görünüyor
ellerinize sağlık çok uğraştıran zahmetli bi çorba
Aman Allah'ımm gerçek bir kelle çorbası görüyorumm gözlerime inanamıyorum hiç kimse cesaret edemez bunu yapmaya diye içimden geçiriyordum senin bile yapacağın aklımın ucuna gelmemişti benim anneannem yapardı bunu çok çok uğraşırdı ayrıca kelleden ayrı olarak yemekte yapardı. Çok çok zor bir çorba, beyin insanlara yadırgayıcı gelebilir ama salatası mükemmel olur annem ustasıdır onun da çok güzel yıkar, haşlar ve doğrayıp limon, zeytinyağı ve bol maydonoz ile servis yapar çok canım çekti şimdii. Enteresan bir tariff herkes için ellerine emeğne sağlık başka da diyecek birşey bulamıyorumm senin tarifini merakla bekliyordum merak ettiğim kadar oldu yanii..
Bu yarışma çok çekişmeli olacak yaa..
Bu arada ekmek içinde çorba sunumu benimde aklımda olan bir sunumdu çok yaratıcı. Fotoğraflarda çok açıklayıcı olmuş..