- 14 Ekim 2021
- 431
- 939
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11.aya yeni girdiKaç aylık acaba sizin oğlan
Ya aslında iletişime geçiyor baba gelince seviniyor alsın diye kollarını uzatıyor yabancılarda ağlıyor. Alkış yap oğlum deyince alkışlıyor. Sar makarayi diyince kolları kıvırıyor. Müzik çalınca popo üstünde dans ediyorAma kelime yok işte. Ay annelik ne zor11 aylik ve kelime olmaması bana çok da endişelenmeye gerek yok gibi düşündürdü komut alıyor ve bir şekilde iletişim içindeyse.
Benim oğlumun ilk kelimeleri daha bile geç gelmişti. Ben de endişelenmiştim. Ama şimdi dönüp bakıyorum da kelimesi yoktu ama çok sosyal bir çocuktu. Nesinden endişelendim diyorum şu an
Aa bizimki de tam olarak yeni girdi11.aya yeni girdi
Bence normal ya benimki de mesela alkış yapmıyor ama çak deyince elini uzatıp çak yapıyor.Ben komut aldığı için yani söylediklerimi genel olarak anlayıp az çok bizimle iletişim kurabildiği için sıkıntı yapmamaya çalışıyorum.Aa bizimki de tam olarak yeni girdi
İçimi rahatlattınBence normal ya benimki de mesela alkış yapmıyor ama çak deyince elini uzatıp çak yapıyor.Ben komut aldığı için yani söylediklerimi genel olarak anlayıp az çok bizimle iletişim kurabildiği için sıkıntı yapmamaya çalışıyorum.
Merhaba. Bize bunları doktor kontrolde 21.ayından itibaren sormaya başladı. Kelime sayısı nasıl vs diye. En son yeni, 2 yaşta götürdük.Ben de 1 yaşına kadar en az bir kelime diye biliyorum. Diğer oğlan bir yaşında 3 kelime söylerdi. Ay bi kelimesi olsa stres yapmayacağım
Ay yok biz analar kafaya takacak bir şey illa buluruz . Kelime söyler bu sefer ne zaman cümle kuracak deriz . Cümle kurar bu sefer ne zaman uzun uzun konuşacak deriz kısaca bitmez bizde paranoyalarBen de 1 yaşına kadar en az bir kelime diye biliyorum. Diğer oğlan bir yaşında 3 kelime söylerdi. Ay bi kelimesi olsa stres yapmayacağım
Yoo çünkü hele bir yaşına değsin yavaş yavaş olur benim oğlumda 8 e girecek yavaş yavaş anlamsız sesler çıkarıyor bence dert etmeyin her çocuk farklidircOnun da annesi benim gibi kafaya takıyor mu? Hayır ilk çocuğum da değil ama
Bugün baba desin diye kendimi yırttım resmen ben baba dşyince tekrar ediyor ama bilinçli bir kelime olark kullanmıyorYoo çünkü hele bir yaşına değsin yavaş yavaş olur benim oğlumda 8 e girecek yavaş yavaş anlamsız sesler çıkarıyor bence dert etmeyin her çocuk farklidirc
Bol bol şarkı söylerim hayvan sesleri fış fış kayıkçı sar sar makarayı ama bilemiyorum.. teşekkürler
Bebeğinize vakit tanıyın bunlar makine değil ki kurup calistiralimBugün baba desin diye kendimi yırttım resmen ben baba dşyince tekrar ediyor ama bilinçli bir kelime olark kullanmıyor