- 8 Haziran 2013
- 56.287
- 149.433
Şimdi sen laf mı soktun, anlamadımBence de ,örnek olsun ,ne kadar nazlanan ,tembellik eden var forumda.Herkes senin benim gibi mi bacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi sen laf mı soktun, anlamadımBence de ,örnek olsun ,ne kadar nazlanan ,tembellik eden var forumda.Herkes senin benim gibi mi bacım
Hmmm mantikli:))Neden katılamasın ki,Nevo sadece yemek bölümünün editörü değil ki
O zaman diyet bölümünün editörünün diyet yapmaması,siyasette bulunan editörün yorum yapmaması,hatta kadın doğumda bulunan editörün hamile kalmaması gerekir
Nevoş hakem değil ki,herkese mavi boncuk dağıtıyor
Lüks semtlerinde gezmeseydin sen de ,fakir semtlerde gezseydin3 tane 5M migros gezdik + 2 Rota Market
Hemde İstanbulun lüks semtlerınde
Ama yok .
Bütün çilekleri yemış zenginler
Soktum da kime soktum lafı acaba?Şimdi sen laf mı soktun, anlamadım
Kesin bana değildir, Nevreste de olamaz itiraf et çabıkLüks semtlerinde gezmeseydin sen de ,fakir semtlerde gezseydin
Bu seneki çileklerden hiçbir şey anlamadım ,tat mat yoktu
Soktum da kime soktum lafı acaba?
Onun lafi baskslarina bence:) ama kime bende ankamadim:)Şimdi sen laf mı soktun, anlamadım
Bizim mahallede yok .Lüks semtlerinde gezmeseydin sen de ,fakir semtlerde gezseydin
Bu seneki çileklerden hiçbir şey anlamadım ,tat mat yoktu
Soktum da kime soktum lafı acaba?
Ah kazen yakti beni : (Tontişin konusu hala gözükmüyor,çatladım meraktan
Kesin bana değildir, Nevreste de olamaz itiraf et çabık
Tabii ki kendimeOnun lafi baskslarina bence:) ama kime bende ankamadim:)
Ben yavas is sevmem aceleciyimdir.. karar verirsen hemen olsun isterim. Yipratici bi huy genelde maalesef:))
Kendi kendine laf sokanida yeni goruyorum:)) kk da moda birbirine laf sokmak oldugu icin genelde:))Tabii ki kendime
İlla açık açık söylettireceksiniz
Yeni bir yarışmaya katılmama sebebi buldumAh kazen yakti beni : (
Kendineymis, itiraf ettiOnun lafi baskslarina bence:) ama kime bende ankamadim:)
Ben yavas is sevmem aceleciyimdir.. karar verirsen hemen olsun isterim. Yipratici bi huy genelde maalesef:))
skandal, hemen sil mesajı. Kimse cakmasinTabii ki kendime
İlla açık açık söylettireceksiniz
Hep başkası mı katılmıyorsun deyip laf sokacak banaKendi kendine laf sokanida yeni goruyorum:)) kk da moda birbirine laf sokmak oldugu icin genelde:))
Iyide bunu size yapmiyoki: ( onun derdi kesin benle : (Yeni bir yarışmaya katılmama sebebi buldum
Kazen konuyu geç görüyor,çok heyecanlandırıyor insanı,o yüzden katılmıyorum
Haha kacinci katilisinki?Hep başkası mı katılmıyorsun deyip laf sokacak bana
Bu kategoride yok öyle sinir harbi ,biz burada rahatlıyoruzKendi kendine laf sokanida yeni goruyorum:)) kk da moda birbirine laf sokmak oldugu icin genelde:))
Benim tavuk tarifi de ertesi gün açılmıştıIyide bunu size yapmiyoki: ( onun derdi kesin benle : (
Aynen birde dert bolumunden gelenlerde pamuk gibi oluyolar:))Bu kategoride yok öyle sinir harbi ,biz burada rahatlıyoruz
Kız yanlış anlamışsın sen .Eli kulağındadır gelir birazdan.Adam tatildedir,geçen gün eşi karavandayız yazmıştı,kimbilir neredeler şimdiIyide bunu size yapmiyoki: ( onun derdi kesin benle : (
Aslinda normalde burda herkes sorunca takildi mi diye dusundum:) dunyanin sonu degilde takilsada siz heyecanlandiriyonuz adami:))Benim tavuk tarifi de ertesi gün açılmıştı