Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Yok yok bazen agir geliyorum o bolumude kabul:)
Canim kac yildir uyeyim millet daha dun gelmis kapmis madalyalari odulleri:) yil olnus 2018 ben daha yeniyim:)) haha ya yok diger kizlarinki cok guzel:)) ha moral olsun gaz olsun diye 1. Yaparlarsa bilmem:))
Aynen kaç yıllık üyesin bir madalyan bile yok hatta pro bile değilsin.Yarışmalara katılsaydın çoktan pro olmuştun:deli:
Biz de öyle moral olsun diye 1. yapmıyorlar.Hakeden,şansı olan alıyor:KK53:

Nevoş Kazene bu resim yükleme işini yazmıştım ben ,benden başka yazan olmadığı için önemsenmedi o zaman :63:Şimdi ben öğrendim ama öğrenmeden önce çok yoruyordu beni resim yükleme işi:olamaz:
Ben resim yüklemede hiç sorun yaşamıyorum.Niye yaşanıyor onu anlamıyorumo_OResim ekleme sayısı azdı onu düzelttiler:KK66:
Ama ekleme problemini anlamadım.

Curly Curly merhaba
Yarışmaya katılan arkadaşlar resim eklerken problem yaşıyor.Boyutu büyük geliyor .
Ben farklı bir tarayıcıyı kullanmalarını veya başka sosyal platforma ekleyip tekrar buraya eklemelerini öneriyorum.Genelde sorun çözülüyor.Ama yine de problem çok oluyor.Bunun sebebi nedir?Nasıl düzeltilebilir?Birşey yapabilir misiniz?

Valla hic ole degil canim:) is baska dostluk baska degil yani:)) sknti yok canim ya takiliyorum:))
OYLAMADA SEVDİĞİ KİŞİYE OY VEREN VEYA BAKIP TA SEVMEDİĞİ KİŞİYE OY VERMEYEN TABİİ Kİ VAR.Ama koca KKya bildirim gittiği için etkisi olmuyor çekemeyenin ,sevmeyenin:KK66:
Banane Caps Lock açık kalmış düzeltmeyeceğim :63:

X