Bizim kek ne olduİyiyim bende yoruldum kınadan geldimkurtlanmısım
Benim tel de ısınmış, şarj azalmış ben de gidiyorumEt kız çok yorgunum
Bende yorgunum, üstelik yarın kuzenimin düğünü var ve sabahtan gecenin körüne kadar ayakta olacağımEt kız çok yorgunum
Aman canim size bisey olmasin.. bak kac gundur burdayim.. dun aksam kekimi yaptim fotolar cektim. Ki hayatta ugrasmam yani ben normalde valla bak:) iyi geldi banada:)Bundan sonra ara arada olsa bekliyoruz.Gelmezsen biz mutlu edemiyoruz diye düşünüp hasta oluruz
Olacak ins yarınBizim kek ne oldu
Tel bigün benim elimde patlıcakBenim tel de ısınmış, şarj azalmış ben de gidiyorum
Birde tarifin gelsin yorumlar alacaksın daha sonra oylama başlayacak heyecan yapacaksın.Yani arada yarışmaya katılmak güzel oluyor:)Aman canim size bisey olmasin.. bak kac gundur burdayim.. dun aksam kekimi yaptim fotolar cektim. Ki hayatta ugrasmam yani ben normalde valla bak:) iyi geldi banada:)
İyi hadi bakalım bekliyorumOlacak ins yarın
Hayırlı gecelerBenim tel de ısınmış, şarj azalmış ben de gidiyorum
Keki yapmak sorun değil canım
O gün bitmeseydi şimdiye buradaydı amaİyi hadi bakalım bekliyorum
Tamam yeniden yaparsınO gün bitmeseydi şimdiye buradaydı amatalihsizlige uğradık abla
Aynen canımm yaz o çok dikkat istiyor gerçekten bakalım kafamızda var biseylerKeki yapmak sorun değil canım
Asıl iş, sunum ve fotoğraflama.
Resmen arı soktu, şükür ki allerjik bünyem yok
Evet guzel olur umarim.. kazanmayi hedeflemedim ben zaten:)Birde tarifin gelsin yorumlar alacaksın daha sonra oylama başlayacak heyecan yapacaksın.Yani arada yarışmaya katılmak güzel oluyor:)
İyi geceler :)Hayırlı geceler