Mune ablayi severim kizdiriyorumdur arada onu eminim ama evlilik bile kavgasiz gurultusuz yurumuyo, forum hayati nasil yurusun:))Banların getirisi hep bunlar
Ahh ahh, @Mune ablam geleydi de, göreydi cımbız parlatıcısı yemek topiğinde konu açıyor.
Gözleri yaşarır
Öncelikle çok teşekkür ederimDigerleri neymiski? Sadece odul degil mi? Yaa ben odul bile nedir tam bilmiyomki:)) azra akin gibi hissettim kendimi. O da guzel secildiginde para odulu kazandin dediklerinde.. aa para odulu mu vardi demis:)) hahaha
Aslina bakarsan var ya samimi soyluyorum.. senin guzel hatrin icin katildim, ciddiyim:))
Ben yillar onceside takiliyodum yemek topicine nevresteyi oyle hatirliyorum.. gecen bi laf etti bana burda icerledim ellaam hizimi alamadim demekki:))İlk katılışta çoğumuz Nevoşun tatlı diline aldanıp ağına düşüyoruz, bir kere girdin artık kaçış yok bacım
Sana neden gıcığı olsun ki, Kazen yine sabırlı adam, sana varana kadaaaarrYok eminim ya gelmemistir bencede, bana gicigi var mi bilmiyom gerci
Çok eskiden takılıyordun.Ben yillar onceside takiliyodum yemek topicine nevresteyi oyle hatirliyorum.. gecen bi laf etti bana burda icerledim ellaam hizimi alamadim demekki:))
Etiketi basayım mıSana neden gıcığı olsun ki, Kazen yine sabırlı adam, sana varana kadaaaarr
Aa pro uyeligi vermesem:)) haha paraya kiyamiyodum ne zamandir:)) iyi olur belki:)) gerci prolar arti onsekize yaziyodu onuda kaldirmislar.. hos sabah aksam yazmiyoz orayada:)) yasaklar cazipmis onu anladim : (Öncelikle çok teşekkür ederimBöyle düşündüğün için çok memnun oldum
Pro üyelik+ profil madalyası ve bir ödülümüz var.Daha önce verilen ödüller için bu sayfaya bakabilirsin
Sitemizdeki yarışmaları kazanan arkadaşlara duyuru..
Ramazan sofraları 1.sine gönderilen hediyeye buradan bakabilirsin.Tavuk yemekleri henüz gönderilmedi:)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kadaslara-duyuru.795105/page-89#post-56703158
İyi geceler canım benim.Müsaadenizle ben yatağa bayılıcam kızlar
Iyiyim demi:)) acik sozluyum en azindan:)Sana neden gıcığı olsun ki, Kazen yine sabırlı adam, sana varana kadaaaarr
Tamam 1.olunca otomatikmen pro oluyorsunuzAa pro uyeligi vermesem:)) haha paraya kiyamiyodum ne zamandir:)) iyi olur belki:)) gerci prolar arti onsekize yaziyodu onuda kaldirmislar.. hos sabah aksam yazmiyoz orayada:)) yasaklar cazipmis onu anladim : (
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler
Ben mutlu oldugum yerlere takiliyorum burda:) ya da gercekten biseyler paylasmak icin.. yemek hep mutlu eder gerci benide.. bdv bolumune girince cikana ask olsun:))Çok eskiden takılıyordun.Bundan sonra müdavin olursun umarım
Ben müsade etmiyorumMüsaadenizle ben yatağa bayılıcam kızlar
En iyi geceler kuzumİyi geceler canım benim.
Bundan sonra ara arada olsa bekliyoruz.Ben mutlu oldugum yerlere takiliyorum burda:) ya da gercekten biseyler paylasmak icin.. yemek hep mutlu eder gerci benide.. bdv bolumune girince cikana ask olsun:))
Et kız çok yorgunumBen müsade etmiyorum
İyiyim bende yoruldum kınadan geldimDışardayım yine, eve geçeceğim birazdan.
Sen nasılsın?