Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Banların getirisi hep bunlar

Ahh ahh, @Mune ablam geleydi de, göreydi cımbız parlatıcısı yemek topiğinde konu açıyor.
Gözleri yaşarır
Mune ablayi severim kizdiriyorumdur arada onu eminim ama evlilik bile kavgasiz gurultusuz yurumuyo, forum hayati nasil yurusun:))

Öncelikle çok teşekkür ederimBöyle düşündüğün için çok memnun oldum
Pro üyelik+ profil madalyası ve bir ödülümüz var.Daha önce verilen ödüller için bu sayfaya bakabilirsin

Sitemizdeki yarışmaları kazanan arkadaşlara duyuru..

Ramazan sofraları 1.sine gönderilen hediyeye buradan bakabilirsin.Tavuk yemekleri henüz gönderilmedi:)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kadaslara-duyuru.795105/page-89#post-56703158

İlk katılışta çoğumuz Nevoşun tatlı diline aldanıp ağına düşüyoruz, bir kere girdin artık kaçış yok bacım
Ben yillar onceside takiliyodum yemek topicine nevresteyi oyle hatirliyorum.. gecen bi laf etti bana burda icerledim ellaam hizimi alamadim demekki:))

Aa pro uyeligi vermesem:)) haha paraya kiyamiyodum ne zamandir:)) iyi olur belki:)) gerci prolar arti onsekize yaziyodu onuda kaldirmislar.. hos sabah aksam yazmiyoz orayada:)) yasaklar cazipmis onu anladim : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…