- 22 Temmuz 2017
- 44.065
- 130.889
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimiz her seferinde sadece kazanmak için katılsaydık tekrar katılmazdıkBenim 24 oldu galibaÇoğunluk eğlencesine veya birşeyler paylaşmak içinEvet guzel olur umarim.. kazanmayi hedeflemedim ben zaten:)
Aa sende katilabiliyo musun:) hic hakem takim tutar mi :)Hepimiz her seferinde sadece kazanmak için katılsaydık tekrar katılmazdıkBenim 24 oldu galibaÇoğunluk eğlencesine veya birşeyler paylaşmak için
Yok yok merak etme veto yememişsin, Kazen henüz yok, o yüzden konun hala denetlenecek konular içinde bekliyor, bazen tam gün sitede olamayabiliyoruz, kötü içerikler denetlenecek konular vb beklemek zorunda kalıyor.Deme yaa.. uykular haram olur bu gece bana oleyse : (
Birilerine örnek olsunDün katılmaya razı oldun, bugün tarif ekledin
Sagol ablacim:) burda bile beni bulup cevap verdin bana:)Yok yok merak etme veto yememişsin, Kazen henüz yok, o yüzden konun hala denetlenecek konular içinde bekliyor, bazen tam gün sitede olamayabiliyoruz, kötü içerikler denetlenecek konular vb beklemek zorunda kalıyor.
Çalışan biri olarak pazara gidemiyorum canım
Pazar kültürü olmadan nasıl geçinilir
Accuk korkutalım dedim yaaYok yok merak etme veto yememişsin, Kazen henüz yok, o yüzden konun hala denetlenecek konular içinde bekliyor, bazen tam gün sitede olamayabiliyoruz, kötü içerikler denetlenecek konular vb beklemek zorunda kalıyor.
Neden katılamasın ki,Nevo sadece yemek bölümünün editörü değil kiAa sende katilabiliyo musun:) hic hakem takim tutar mi :)
Bence de ,örnek olsun ,ne kadar nazlanan ,tembellik eden var forumda.Herkes senin benim gibi mi bacımBirilerine örnek olsun
Acaba nedir nedir ?Hangi meyve bu?Çalışan biri olarak pazara gidemiyorum canım
Ben işten çıkınca baya sonuna geliyor ve malzemeler çok kötü .
1 2 kere gittim daaaaha da getmem
Marketten kazıklanarak alıyorum işte
Ve bulamadık .
Dün 3 martket gezdık hemde buyuk buyuk Kış ayında bile olan şey yok
Bugunda metroya gidicem yoksa yok
Çok bilindik bir meyveAcaba nedir nedir ?Hangi meyve bu?
Nayır rrrrrrrrrr,nolamazzzzzzÇok bilindik bir meyve
Kırmızı ve benekli
Üçgenımsı bır yapısı var.
Ve Yeşil bir yaprağı var .
Acaba nedrrr nedirrr nedirrrrrr
Haklısın kuzummÇalışan biri olarak pazara gidemiyorum canım
Ben işten çıkınca baya sonuna geliyor ve malzemeler çok kötü .
1 2 kere gittim daaaaha da getmem
Marketten kazıklanarak alıyorum işte
Ve bulamadık .
Dün 3 martket gezdık hemde buyuk buyuk Kış ayında bile olan şey yok
Bugunda metroya gidicem yoksa yok
Dün zaten yazık eşim .Nayır rrrrrrrrrr,nolamazzzzzz
En son kullandığında o meyvayı 1.olmuştun
Sen boşver onu karpuz al karpuz
Bugu n son sanş Metroya gitcez bulamazsam sade yapcamHaklısın kuzumm
Başka birşey bul istersen sunum için.
Migrosta genellikle oluyordu ,bulamadın mı orada?Bugu n son sanş Metroya gitcez bulamazsam sade yapcam
Metro’da da bulursun, ama migrosta vardı akşam uğradığımda da.Bugu n son sanş Metroya gitcez bulamazsam sade yapcam
Migrosta genellikle oluyordu ,bulamadın mı orada?
3 tane 5M migros gezdik + 2 Rota MarketMetro’da da bulursun, ama migrosta vardı akşam uğradığımda da.
İstanbul gibi bir yerde nasıl olmaz?