Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Banların getirisi hep bunlar:KK70:

Ahh ahh, @Mune ablam geleydi de, göreydi cımbız parlatıcısı yemek topiğinde konu açıyor.:KK70:
Gözleri yaşarır :KK70:
Mune ablayi severim kizdiriyorumdur arada onu eminim ama evlilik bile kavgasiz gurultusuz yurumuyo, forum hayati nasil yurusun:))

Digerleri neymiski? Sadece odul degil mi? Yaa ben odul bile nedir tam bilmiyomki:)) azra akin gibi hissettim kendimi. O da guzel secildiginde para odulu kazandin dediklerinde.. aa para odulu mu vardi demis:)) hahaha

Aslina bakarsan var ya samimi soyluyorum.. senin guzel hatrin icin katildim, ciddiyim:))
Öncelikle çok teşekkür ederim:KK200:Böyle düşündüğün için çok memnun oldum:KK45:
Pro üyelik+ profil madalyası ve bir ödülümüz var.Daha önce verilen ödüller için bu sayfaya bakabilirsin:KK66:

Sitemizdeki yarışmaları kazanan arkadaşlara duyuru..

Ramazan sofraları 1.sine gönderilen hediyeye buradan bakabilirsin.Tavuk yemekleri henüz gönderilmedi:)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kadaslara-duyuru.795105/page-89#post-56703158

İlk katılışta çoğumuz Nevoşun tatlı diline aldanıp ağına düşüyoruz, bir kere girdin artık kaçış yok bacım:KK53::KK53:
Ben yillar onceside takiliyodum yemek topicine nevresteyi oyle hatirliyorum.. gecen bi laf etti bana burda icerledim ellaam hizimi alamadim demekki:))

Öncelikle çok teşekkür ederim:KK200:Böyle düşündüğün için çok memnun oldum:KK45:
Pro üyelik+ profil madalyası ve bir ödülümüz var.Daha önce verilen ödüller için bu sayfaya bakabilirsin:KK66:

Sitemizdeki yarışmaları kazanan arkadaşlara duyuru..

Ramazan sofraları 1.sine gönderilen hediyeye buradan bakabilirsin.Tavuk yemekleri henüz gönderilmedi:)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kadaslara-duyuru.795105/page-89#post-56703158
Aa pro uyeligi vermesem:)) haha paraya kiyamiyodum ne zamandir:)) iyi olur belki:)) gerci prolar arti onsekize yaziyodu onuda kaldirmislar.. hos sabah aksam yazmiyoz orayada:)) yasaklar cazipmis onu anladim : (

X