Daha erkenEmin misin
Ama sen yeni üyesin o sayılmazBen yemek topiğine gelene kadar Nevreste’nin “N” sini bilmiyordum
Yoksa senin arkadaşların dost görünüp aslında dostun değil mi?Bu durumda her kategoride benim 1. olmam lazımBu bölümde beni bilmeyen var mı
Sen burda madalyalılara kalk de ki arkadaş çevresiTamam yahu teker teker gelin diycektim zaten teker teker geliyonuz.Aciklamasini yaptim. Etkenlerden bir tanesi.. bazan torpil de bi yere kadar tabi, eger donanimliysan o isi alirsin yani.
Tamam anladim:)))Hiç katkısı yok canım
Ben bu son kategoride 41 oy aldım ve maksimum 10 kişi ile birebir,samimi muhabbetim olmuştur.
Bak deynepnaz benim kankam,pinkstrap, benim gelin en yakınlarım diyeyim bana oy vermemişler.
Evet, o zamanlar yeni üye idimAma sen yeni üyesin o sayılmaz
Ahhaaha inceden laf sokmaHiç katkısı yok canım
Ben bu son kategoride 41 oy aldım ve maksimum 10 kişi ile birebir,samimi muhabbetim olmuştur.
Bak deynepnaz benim kankam,pinkstrap, benim gelin en yakınlarım diyeyim bana oy vermemişler.
Aynen ben ondan çok çekiniyorum.Yoksa senin arkadaşların dost görünüp aslında dostun değil mi?
Bu düşünceler yüzünden beğense de insan arkadaşına oy verrmiyor
Yok kesinlikle değil
Sen hani yatmaya gidiyordunTabi muhabbet sardı
Şimdi ziyaretçileri toplarızkulaklar dikildi
Ne ka ayıpSanane
Aynen, damak zevkimiz aynı galiba yaptığın her yemeği çok seviyorumAynen ben ondan çok çekiniyorum.Sana bile birkaç kez vermişimdir.Oda çok beğendiğim için
Bi garip beni gorursunuz demiŞimdi ziyaretçileri toplarız
Eyvah yakalandimSen hani yatmaya gidiyordunTabi muhabbet sardı
Genelde aynı tariflere aynı yorumları yapıyoruz.Damak tadımız aynıNe ka ayıp
Aynen, damak zevkimiz aynı galiba yaptığın her yemeği çok seviyorum
Ahahhaha sen sorarken hiç ayıp değilNe ka ayıp
Aynen, damak zevkimiz aynı galiba yaptığın her yemeği çok seviyorum
Aynen aşağıda bir sen varsınBi garip beni gorursunuz demi
Ben de yatayim bari :))