- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
30tarifle bize yazık değil mi100 çok olurSonra ilk mesajı nasıl düzenlerim.Bana yazık değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30tarifle bize yazık değil mi100 çok olurSonra ilk mesajı nasıl düzenlerim.Bana yazık değil mi
30 tariften kaçış yokZaten böyle kek,börek,kurabiye gibi kategorilerde 30 tariften aşağıya olmuyor30tarifle bize yazık değil mi
Beni sorarsan iyiyimSen nasılsın bu sıra yoğunsun gibi geliyor.Nasılsınız kek tarifi milleti?
Allah daha iyi etsin inşallah.Beni sorarsan iyiyimSen nasılsın bu sıra yoğunsun gibi geliyor.
Tarif var canım merak etmeHadi aklına geleni söyleKategori hayirli olsun kizlar. Tarifler seçilmiş yapılmış bile. Bana da kaldi mi tarif simdi aklima ne gelse secilmis olacak napsam katilmasam mi
Ben anlamıştım zaten yoğun olduğunuAmin canımAllah daha iyi etsin inşallah.
Evet canım benim, bu ara fazla yoğun geçiyor.
Buna rağmen iyiyim şükür
Elalis diyet topiğine gitti, beni unuttuBen anlamıştım zaten yoğun olduğunuAmin canım
Beraber sarılır onu unuturuz
Aynen öyle kuzum , o kiloları versin gelsin. Senle ona, önümüze gelene 10 tekme yapalım.Beraber sarılır onu unuturuz
Ama şunu unutma tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır
Tamam yapalımAynen öyle kuzum , o kiloları versin gelsin. Senle ona, önümüze gelene 10 tekme yapalım.
Bir mutfak, 1 günde ne kadar dağılabilir?Tamam yapalım
1 saatte bile dağılırBenim eşim 10dkda bile dağıtıyorBir mutfak, 1 günde ne kadar dağılabilir?
Sabah beri evde yokum, adam harp alanına çevirmiş mutfağı.1 saatte bile dağılırBenim eşim 10dkda bile dağıtıyor
Beraber toplayınSabah beri evde yokum, adam harp alanına çevirmiş mutfağı.
Hiç toplayacak mecalim de yok.
Ben hep burdayım uleyynn sen yoksun asıl
İşe gittiBeraber toplayın
Hıııı bi bakın bakalım bugün orda kaç mesajım var, burda kaç taneBeraber sarılır onu unuturuz
Ama şunu unutma tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır
Ben hep burdayım uleyynn sen yoksun asıl