- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
O zaman iyi bari. Hem hesaplı hem de gönüllerine göre olurDikimde sorun olmaz, bilindik terzimiz var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman iyi bari. Hem hesaplı hem de gönüllerine göre olurDikimde sorun olmaz, bilindik terzimiz var.
Biriniz de muhabbet var hippo gel demez zati
rezillikAynı bahaneyi peş peşe yazmasaydınız iyiydi
Yarın gece gelin ben burada olacağımAynı bahaneyi peş peşe yazmasaydınız iyiydi
O nasıl şey muhabbeti bölmemekMuhabbet akınca dalacaksınBeni de çağırmıyorlar hippom, denk gelirsem bazen giriyorum, bazen de muhabbeti bölmek istemiyorum.
Sen bizi gördüğün anda dal muhabbete
Aaa deli çağırdım ya bugün seniBeni de çağırmıyorlar hippom, denk gelirsem bazen giriyorum, bazen de muhabbeti bölmek istemiyorum.
Sen bizi gördüğün anda dal muhabbete
30 tarif olacakHadi iyi geceler ... 2 kişi katıldık başka kimse katılmasın lütfen.. 2 çeşit neyimize yetmiyo :))
Yani ben çoğu zaman nicke bile bakmadan yazıyorum. Sabah kimle konuştun de hatırlamam. En son birş katılmasın diye yırtındık tuçeyle ama kimdi valla bilmiyorum. Direk daldım konuya.O nasıl şey muhabbeti bölmemekMuhabbet akınca dalacaksın
ByNkoaLa ile konuştuk ve bana kek yaptı yarın ekleyecekYani ben çoğu zaman nicke bile bakmadan yazıyorum. Sabah kimle konuştun de hatırlamam. En son birş katılmasın diye yırtındık tuçeyle ama kimdi valla bilmiyorum. Direk daldım konuya.
Ben hastaneye falan gidince de böyle sohbet ederim hemen, eşim çok güler. Az daha konuş akraba çıkıcan ha gayret der
Ama ben bakamadım ki, muhabbete dalmaya vaktim yoktu.Aaa deli çağırdım ya bugün seni
Yeni tarif mi geldiHadi iyi geceler ... 2 kişi katıldık başka kimse katılmasın lütfen.. 2 çeşit neyimize yetmiyo :))
ByNkoaLa ile konuştuk ve bana kek yaptı yarın ekleyecek
Senin gibisini görmedim .Bir kek istedim hemen yaptınHadi hayyırlısı kekimi yapym sunumu kaldı
İyide, eski arkadaşlarınız geldiğinde açıkçası dalamıyorum muhabbete. Konular yabancı geliyor, okuyup geçiyorum bende.O nasıl şey muhabbeti bölmemekMuhabbet akınca dalacaksın
Eeeee o zaman ne diye çağırmadı diyonAma ben bakamadım ki, muhabbete dalmaya vaktim yoktu.