- 8 Haziran 2013
- 56.275
- 149.406
Tamam, sen yap sonra ben yapim. Tuzda tavuktan sonra seni gecmem lazımBen şu an uygun değilimAklımda birşeyler var.Uygun zamanda yapabilirim.Ama şimdi yapamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam, sen yap sonra ben yapim. Tuzda tavuktan sonra seni gecmem lazımBen şu an uygun değilimAklımda birşeyler var.Uygun zamanda yapabilirim.Ama şimdi yapamam
O zaman çok beklersinTamam, sen yap sonra ben yapim. Tuzda tavuktan sonra seni gecmem lazım
Bunu diyeceğini tahmin etmiştimO zaman çok beklersin
Benim durum karışıkBunu diyeceğini tahmin etmiştim
Tayinler belli oldu mu ?Benim durum karışık
Yok ömrümüzü yedilerTayinler belli oldu mu ?
niye uzatıyorlar, neyi bekliyorlar ki. Insanlar da ona göre hareket ederYok ömrümüzü yediler
Bir neden yok ve hiç bu kadar uzamamıştıBelirsizlik beni geriyorniye uzatıyorlar, neyi bekliyorlar ki. Insanlar da ona göre hareket eder
Inşallah biran önce Açıklanır da,sizde ne olacağını bilirsiniz. Belirsizlik kötü. Hakkınızda hayırlısı olsun
Aaaa o zamaaaan vermeTamam Ama arkandan korkup kaçtı diye dedikodu çıkartabilirim
Verdim bileAaaa o zamaaaan verme
Gerçekten miVerdim bile
Niye veriyorsun hemen açık artırma usulü satacaktım ben , hazır tarif kıtlığı varkenVerdim bile
Evet senden daha güzel yapacak birini buldum.Hem sen zaten istemiyordunGerçekten mi
Yooooo tarif kıtlığı yok.Bende tarif var.İsteyene verebilirimNiye veriyorsun hemen açık artırma usulü satacaktım ben , hazır tarif kıtlığı varken
Onlar tarifleri kaptılar.Tarifi olmayanlara vereceğim
Fazla katılım için her şeyi yaparım diyorsun heeOnlar tarifleri kaptılar.Tarifi olmayanlara vereceğim
Yok canım onun için değilBulamayanlara fikir verebilirimOlmadı pişti oynarızFazla katılım için her şeyi yaparım diyorsun hee
Kaç olmuş tarif, bakamıyorum. 100 oldu mu
100 çok olurSonra ilk mesajı nasıl düzenlerim.Bana yazık değil miKaç olmuş tarif, bakamıyorum. 100 oldu mu