- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
Diyetteyken pandalar gibi hep yatıp yuvarlanma modundayım ben yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyetteyken pandalar gibi hep yatıp yuvarlanma modundayım ben yaa
Bugün bir alışveriş maratonumuz vardı kayınvalidem ve görümcemle. Akşamüstü eve geldik, yarım saat dinlenip yürüyüşe çıktık görümcemle.Diyetteyken pandalar gibi hep yatıp yuvarlanma modundayım ben yaa
O kadar yorgunluktan sonra bi de yürüyüş mü yaptın, valla helal olsun.Bugün bir alışveriş maratonumuz vardı kayınvalidem ve görümcemle. Akşamüstü eve geldik, yarım saat dinlenip yürüyüşe çıktık görümcemle.
Bende hep böyle mooddayım.
Ben birşey almadımO kadar yorgunluktan sonra bi de yürüyüş mü yaptın, valla helal olsun.
Neler aldın
Deme öyle demeeee ben de sığamadım hiçbir kıyafetime.Ben birşey almadım
Önümüzdeki ay eşimin kuzeninin düğünü var, bizimkiler artık kıyafetlerine sığmıyorlar, mecbur alışverişe çıktık. Ama sorarsan, onlar da kıyafet bulamadılar.
Şükür ki, eski kıyafetlerime sığıyorum
Kız biri 60 yaşında, diğeri yaklaşık 4 ay evvel 3. çocuğunu doğurmuş 39 yaşında kadın. Sığmamaları gayet doğal, fakat çıldırdılar alışverişte. Halimizi görseydin yerlere yatardın.Deme öyle demeeee ben de sığamadım hiçbir kıyafetime.
Ay çok sıkıcı ama ya. Ben hiç sevmem 2li 3 lü alışverişi. Biri duyupta peşime takılacak diye ödüm kopuyor
O zaman eğlenceli tipler.bulamadılar mı bişeylerKız biri 60 yaşında, diğeri yaklaşık 4 ay evvel 3. çocuğunu doğurmuş 39 yaşında kadın. Sığmamaları gayet doğal, fakat çıldırdılar alışverişte. Halimizi görseydin yerlere yatardın.
Baştan sopamızı gösteriyoruzHıııı bi bakın bakalım bugün orda kaç mesajım var, burda kaç tane
Kimi unutuyomuşsunuz bakim siz
Beni beni bihterinizi
Buldular bulmasına ama beğendiklerine sığmadılar. Diktirecekler sanırım bu gidişle.O zaman eğlenceli tipler.bulamadılar mı bişeyler
Of şu kilo heryerde dert insanın başınaBuldular bulmasına ama beğendiklerine sığmadılar. Diktirecekler sanırım bu gidişle.
Bu haftasonu da benim kuzenimin düğünü var, eğer eski kıyafetime sığmasaydım, mecbur bende kıyafet derdine düşecektim.Of şu kilo heryerde dert insanın başına
Dikim de hiç ucuz değil.
Birde güzel olmayabiliyor.Ben de birkaç sefer istediğim modeli bulamayınca diktirdim.Dünyanın parasını verdim.Ama rezalet oldular.Markete giderken bile giymemOf şu kilo heryerde dert insanın başına
Dikim de hiç ucuz değil.
Yani bide siz öyle istemiştiniz ama demiyolar mıBirde güzel olmayabiliyor.Ben de birkaç sefer istediğim modeli bulamayınca diktirdim.Dünyanın parasını verdim.Ama rezalet oldular.Markete giderken bile giymem
Bilindik yerde diktirmek lazım
Dikimde sorun olmaz, bilindik terzimiz var.Birde güzel olmayabiliyor.Ben de birkaç sefer istediğim modeli bulamayınca diktirdim.Dünyanın parasını verdim.Ama rezalet oldular.Markete giderken bile giymem
Bilindik yerde diktirmek lazım
Aynen ya düzelt düzelt iyice mahvoluyor.Yani bide siz öyle istemiştiniz ama demiyolar mı
İyi o zamanDikimde sorun olmaz, bilindik terzimiz var.
Burdayım ama kaçacağım.Bugün uykum erken geldi.Sabahta arkadaşlarla kahvaltıya gideceğizErken kalkmam lazımBiriniz de muhabbet var hippo gel demez zati
Hippom yazıyorum ama gözlerim kapanıyor. Ayarım kaçtı dün gece. İnşallah bu gece uyurum. Acıktım da birazBiriniz de muhabbet var hippo gel demez zati