Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Bugün bir alışveriş maratonumuz vardı kayınvalidem ve görümcemle. Akşamüstü eve geldik, yarım saat dinlenip yürüyüşe çıktık görümcemle.

Bende hep böyle mooddayım.:bicak:
O kadar yorgunluktan sonra bi de yürüyüş mü yaptın, valla helal olsun.
Neler aldın :KK53:

O kadar yorgunluktan sonra bi de yürüyüş mü yaptın, valla helal olsun.
Neler aldın :KK53:
Ben birşey almadım:KK70:
Önümüzdeki ay eşimin kuzeninin düğünü var, bizimkiler artık kıyafetlerine sığmıyorlar, mecbur alışverişe çıktık. Ama sorarsan, onlar da kıyafet bulamadılar.:KK70:

Şükür ki, eski kıyafetlerime sığıyorum:KK70:

Ben birşey almadım:KK70:
Önümüzdeki ay eşimin kuzeninin düğünü var, bizimkiler artık kıyafetlerine sığmıyorlar, mecbur alışverişe çıktık. Ama sorarsan, onlar da kıyafet bulamadılar.:KK70:

Şükür ki, eski kıyafetlerime sığıyorum:KK70:
Deme öyle demeeee :KK43: ben de sığamadım hiçbir kıyafetime.
Ay çok sıkıcı ama ya. Ben hiç sevmem 2li 3 lü alışverişi. Biri duyupta peşime takılacak diye ödüm kopuyor :deli:

Deme öyle demeeee :KK43: ben de sığamadım hiçbir kıyafetime.
Ay çok sıkıcı ama ya. Ben hiç sevmem 2li 3 lü alışverişi. Biri duyupta peşime takılacak diye ödüm kopuyor :deli:
Kız biri 60 yaşında, diğeri yaklaşık 4 ay evvel 3. çocuğunu doğurmuş 39 yaşında kadın. Sığmamaları gayet doğal, fakat çıldırdılar alışverişte. Halimizi görseydin yerlere yatardın.:KK70:

Of şu kilo heryerde dert insanın başına :KK43:
Dikim de hiç ucuz değil.
Birde güzel olmayabiliyor.Ben de birkaç sefer istediğim modeli bulamayınca diktirdim.Dünyanın parasını verdim.Ama rezalet oldular.Markete giderken bile giymem:olamaz:
Bilindik yerde diktirmek lazım:KK51:

X