- 8 Haziran 2013
- 56.275
- 149.406
Kurban Bayramı sebebi ileBu kategoriler neye göre belirleniyor yani bi sonraki kategorinin et yemekleri olduğunu nerden biliyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurban Bayramı sebebi ileBu kategoriler neye göre belirleniyor yani bi sonraki kategorinin et yemekleri olduğunu nerden biliyorsunuz
Kurban bayramı sonrası olmasındanBu kategoriler neye göre belirleniyor yani bi sonraki kategorinin et yemekleri olduğunu nerden biliyorsunuz
Ben ölmüşüm gezmekten, nalları diktim şimdi.Şuanda mutfağa gidip kekimi yapasim var ama yarın pikniğe gidecez. Az yaprak sardim yoruldum
Eee, kekinide pikniğe götürürsün işte.Şuanda mutfağa gidip kekimi yapasim var ama yarın pikniğe gidecez. Az yaprak sardim yoruldum
Keki kim yicek kız, et tavuk köfte varken,Eee, kekinide pikniğe götürürsün işte.
Evet, bende şimdi yapardım ama geniş bi zamanda daha iyi olacak.Ben ölmüşüm gezmekten, nalları diktim şimdi.
Ana malzememi almayı da unuttum, unutmasaydım da fotoğraflayamazdım zaten.
En iyisi haftaya yapmak.
Mangaldan sonra çay keyfinde iyi gider, çocuklar da sever hem.Keki kim yicek kız, et tavuk köfte varken,
3 kişiyiz, oğlan da hiç öyle şeyler yemiyor. Artık başka sefere sen ne yapacaksın. Evde olmayan malzemen neee ?Mangaldan sonra çay keyfinde iyi gider, çocuklar da sever hem.
Un, yağ, yumurta, şeker3 kişiyiz, oğlan da hiç öyle şeyler yemiyor. Artık başka sefere sen ne yapacaksın. Evde olmayan malzemen neee ?
Yap hemşomKalıptan çıkan bir kek olmasın.Borcamda olan kek neyimize yetmiyorBi kek yapayim mi Nevreste hemsom millet kek görsün kalibin bi tarafi cikiyor diger tarafi cikmiyor paramparca oluyor... 3 adet kalip degistirdim bol yagladim unladim yinede cikmiyor ))
Tamam Ama arkandan korkup kaçtı diye dedikodu çıkartabilirimNevreste benim tarifi birisine verebilirsin ama 1. Olursa hakkımı isterim
Malum kurban bayramı geliyor.Sonrasında et yemekleri yapmazsak olmazBu kategoriler neye göre belirleniyor yani bi sonraki kategorinin et yemekleri olduğunu nerden biliyorsunuz
Onlar olmadan hangi kek oluyor ki sanki kesin başka bişeyUn, yağ, yumurta, şeker
Evet evet kesin kalıpta sorunYap hemşomKalıptan çıkan bir kek olmasın.Borcamda olan kek neyimize yetmiyor
Kalıbından kaynaklıdırSende sıkıntı yok
Onlar olmadan hangi kek oluyor ki sanki kesin başka bişey
Evlenme yaşımızla da alakalı, ben ezilecek yaşı geçeli bayağı oldu.Haklısın vallahi ama ben senin gibi akıllı olamadım.Aklım başıma geç geldi
Aynen canım ondan farkediyor:)Evlenme yaşımızla da alakalı, ben ezilecek yaşı geçeli bayağı oldu.
Olsun zararın neresinden dönsen kâr, farkına varmış olman da birşey
Var, senBaşka kek yapacak yok mu
Ben şu an uygun değilimAklımda birşeyler var.Uygun zamanda yapabilirim.Ama şimdi yapamamVar, sen