Aşkolsunsen kendi ayağınla geldinsaçımdan çeke çeke kek yapacaksın bana didi: D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkolsunsen kendi ayağınla geldinsaçımdan çeke çeke kek yapacaksın bana didi: D
Bekletme diyince bekletmeyi sevmem ondan geldimAşkolsunsen kendi ayağınla geldin
Sen benim müşterim olcaktın amasaçımdan çeke çeke kek yapacaksın bana didi: D
Bende beklemeyi sevmem:)Bekletme diyince bekletmeyi sevmem ondan geldim
yaaa bir an gaza geldim beceriksiz derler diyince film koptuSen benim müşterim olcaktın ama
Ahhhhh derlerdi vallahiyaaa bir an gaza geldim beceriksiz derler diyince film koptu
O bir ben olmalıydım içim yanıyor keşke benim olaydı
Dimi dimiAhhhhh derlerdi vallahi
İşbirliği teklifim hala geçerliBen kazanamayacağım için, sıkıntı yok kuzum
İsterlerse 50 tarif gelsin
Kesin sen aldın dimi benim istediğim tarifi buldum seniiiiii
En erken rezerve eden benim sanırımKesin sen aldın dimi benim istediğim tarifi buldum seniiiiii
Bende merak ediyoRdum bu kim acaba diye 3 kişi istemişiz sen kaptınEn erken rezerve eden benim sanırım
Sabahın köründe ayırttım tarifi gaptım
Tüh keşke demeseydim süprüüüüz diye tarifi yapıştırsaydımBende merak ediyoRdum bu kim acaba diye 3 kişi istemişiz sen kaptın
Bir dahaki kategori için ne hissediyorsun acabaTüh keşke demeseydim süprüüüüz diye tarifi yapıştırsaydım
Kekler kategorisi olacağı içime doğmuş ki sabahın 7sinde foruma girdim bir de ne göreyim 'kekler '
Et yemekleriBir dahaki kategori için ne hissediyorsun acaba
Aynen sonraki belli zatenEt yemekleri
Danalar bizi çağırıyor
Bak @ Elalis e büyük çocuğu üniversite sınavına girdi.Ne kadar gergin:)
Yani annelik böyle birşey:)
Sağlıkları yerinde olsun.Rabbim dermansız dert vermesin.Gerisi yoluna girer.
.
Bu kategoriler neye göre belirleniyor yani bi sonraki kategorinin et yemekleri olduğunu nerden biliyorsunuzAynen sonraki belli zaten