Tahinli,ballı,çilekli,vişneli ,karamelli,renkli say say bitmez
Tarifi alınmış başka tarif düşünenlerde var.İnş yaparım diyip yapmayan dolu insan olur
Katılmadan çekilin diyosun yaniÖyle tarifler bildirildiki aklınızduracak ve benim aklımda söylenmeyen 8-10 tarif daha var.
SkandallllllllTarifi alınmış başka tarif düşünenlerde var.
Ben ben 6 daBen buradaydım.Dün gece 4 te uyudum
Vallahi öyle ilginç tariflerde var.Katılmadan çekilin diyosun yani
Naptılar anacım atom çekirdekli kek mi yaptılarsen benim gariban tarifi isteyene ver bari sevabına
Çok sağol canm amin
Sağol canım daha 1 yaşında kreş değil parktan almş olabileceğini düşünüyoruz
Tşkler cnm sağol
Sağol canım
Rabbim sağlık versin.Herşey yoluna girerBen ben 6 dasınava ben girdim sanki
dediğim gibi söylemezz bak anca merak uyandırıyorrrÖyle tarifler bildirildiki aklınızduracak ve benim aklımda söylenmeyen 8-10 tarif daha var.
Benim tarifi isteyen oldu mu acaba merak ettim bak şimdiTarifi alınmış başka tarif düşünenlerde var.
Skandal üstü skandalSkandallllllll
Garanti diyorum30 garanti diyo yaaaaa
Ben çekileceğim yarışmadan galiba ya30 garanti diyo yaaaaa
Allah kolaylık versin canım
Çocuk olunca her ay birşey oluyor.Dertler bitmiyor
Hee bakıp bakıp gülersiniz artık piiii bu ne diyeVallahi öyle ilginç tariflerde var.
Olm o kek buraya gelecek
Yok söylemem 3-4 tanesi çok ilginç merakla bekliyorum:)dediğim gibi söylemezz bak anca merak uyandırıyorrr
Bak @ Elalis e büyük çocuğu üniversite sınavına girdi.Ne kadar gergin:)Çok teşekkür ederim Ablacım. İnan ki öyle ablacm bebekken daha iyi diyorlar :) büyüklerinde dertlerde büyüyor diyolllaaa
Çekilme kız. Belki bu bir tuzakBen çekileceğim yarışmadan galiba ya
Senin tarif neydi bakmam lazımBenim tarifi isteyen oldu mu acaba merak ettim bak şimdi