Ben bütün gün kkdaydım.Özelden muhabbete devam.Şahitlerim varSen neredeydin? Kaçırıldığını düşündüler
Ama uzun sohbete zamanım olmadı.Temizlik,alışveriş ve yemek ancak oturdumSen beni merak ettin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bütün gün kkdaydım.Özelden muhabbete devam.Şahitlerim varSen neredeydin? Kaçırıldığını düşündüler
Yoo Kim kaçırıp, ne yapsın 3 çocuk annesini? Gerçi güzel yemek yapıyorsun ben olsam kaçırırdımBen bütün gün kkdaydım.Özelden muhabbete devam.Şahitlerim var
Ama uzun sohbete zamanım olmadı.Temizlik,alışveriş ve yemek ancak oturdumSen beni merak ettin mi
Sen bana çirkinsin ama güzel yemek yapıyorsun işe yaraya bilirsin mi diyorsunYoo Kim kaçırıp, ne yapsın 3 çocuk annesini? Gerçi güzel yemek yapıyorsun ben olsam kaçırırdım
Evli, çoluk çocuk sahibi kadınsın, güzel olsan ne olur olmasan ne olur diyorum Kocanı ilgilendirir o kısmı, ben benim ne işime yararsın kısmı için yemeği düşündümSen bana çirkinsin ama güzel yemek yapıyorsun işe yaraya bilirsin mi diyorsun
Güzel kıvırıyorsunBeni kimse kaçıramaz zatenKocana söyle benim eve yakına ev tutsunEvli, çoluk çocuk sahibi kadınsın, güzel olsan ne olur olmasan ne olur diyorum Kocanı ilgilendirir o kısmı, ben benim ne işime yararsın kısmı için yemeği düşündüm
O iş çooook zor ama nasip ya belli mi olurGüzel kıvırıyorsunBeni kimse kaçıramaz zatenKocana söyle benim eve yakına ev tutsun
Neyse bebek doğsun gezmeye gekirsinO iş çooook zor ama nasip ya belli mi olur
bir kereden bişey olmaz hemşerimHayır diyorum, hayır hayır hayır yemiycuuummm.
Makyajını yaptın mı?
Çıtayı yükselttim sanırım birazBoşver, yorma kendini, sunum falan uğraşma, olduğu kadar
Adamı korkutma be
Saol canım teşekkür ederimÇok lezzetli görünüyor ellerine sağlık
Saolasın ablacımEllerine sağlık canımKeklerimizi paylaşmayalım belki benzerini yapacak olur
Aynen canım bu sebeple deynepnaz gibi sadece hazır keklerinizi paylaşınSaolasın ablacım
Haklısın düşünemedim valla, illaki olur yapan doğru diyorsun
Dün gece paylaşıp hepimizi keklemişti
Bu akşamın keki tencere keki
Dün gece paylaşıp hepimizi keklemişti
Kek paylaşmak yasak dedimBunu ben yapacaktım içim kaçtı yapmıyorum
Yasak mııı, dün link serbestti ya, dünkü kekime neden yasak demedinKek paylaşmak yasak dedimBunu ben yapacaktım içim kaçtı yapmıyorum
Ellerine sağlık
Güzel kek paylaşmayınBugün hepsini dağıttım.Sonra ben yapacaktım niye eklediniz diye bize kızmasınlarYasak mııı, dün link serbestti ya, dünkü kekime neden yasak demedin
Neyse çayımı soğutmayayım ıh hı hıh
Beklentim karşılandı diyebilirim, birde yanında davşan kanı çay olaydı.bir kereden bişey olmaz hemşerim
Çok mu yükselttim beklentiyi ne
Bu ne ya sen her gün kek mi yiyorsun