Maşallah Allah gönlünüze göre vermiş tebrik ederim Rabbim daha iyilerinide nasip etsin tüm evlatlaraBen Kazenden beklerken teselli ödülünü,tam dakikasında oğlum verdi
İstanbul'da olmasını istiyordum hep,bugün eşime de dedim,Marmara Üniversitesini kazanacak gibi bir his var içimde dedim.
Tebrikler canımCanlarım çok tesekkur ederim şuan inanamıyorumNevreste abla ben şimdi birinci mi oldum
Sen de harikasın canım hiç bilinmedik bir tarifle bu kadar çok begenildin ben de seni ayakta alkışlıyorum
Ben de ödül olarak sana sufle göndereyim adresini yaz bana
Zaten bilseler belki de oy vermezdiler.Hehehe mecazen dedim yatıyorum zaten
Valla gerçekten sunum ne kadar önemli görmüş olduk. Eminim oy verenlerin çoğu tadını bilmiyordu ama yine de kalpleri fethettin
Çok teşekkürler canım yasminim benim inşallah darısı en kısa zamanda sana olsun
Teşekkür ederim canımMaşallah Allah gönlünüze göre vermiş tebrik ederim Rabbim daha iyilerinide nasip etsin tüm evlatlara
Hayırlı olsun çok sevindim
Yarışmayı kaybettim ama oğlum Marmara Üniversitesini tutturmuş ,şimdi baktı,sabahtan beri açılmış mı diye bakıyordu
Zaten bilseler belki de oy vermezdiler.
Keki daha yeşil oluyor çünkü
Ben tatilde olduğumdan eldeki imkanlar dahilinde o kadar oldu. Mikserim yoktu,aldığım ıspanak bozulmuştu yakında market yoktu
Belki keki yeşil olsaydı seni geçerdim
Teşekkür ederim canım, darısı seninkilerin başınaHayırlı olsun çok sevindim
Tebrikler
Amin inşaallahTeşekkür ederim canım, darısı seninkilerin başına
Valla dayanamadım cnm yaaNasıl dayandın o heyecana Hipo?Sizde son dakikaya kadar heyecanla yarışmıştınız pilavlarda
Geçti artık Düzce de takılı kaldım
Canım benimKeşke olabilseydi
Zaten bugün seni geçseydim de kabul etmezdim ben,son güne kadar sen 1.olup ta son anda geçseydim içime sinmezdi
Senide tebrik ederim
Valla dayanamadım cnm yaaNasıl dayandın o heyecana Hipo?Sizde son dakikaya kadar heyecanla yarışmıştınız pilavlarda
Geçti artık Düzce de takılı kaldım
Canım benimKeşke olabilseydi
Zaten bugün seni geçseydim de kabul etmezdim ben,son güne kadar sen 1.olup ta son anda geçseydim içime sinmezdi
Yani şimdi yarışma bitti artık, sizinle işimiz kalmadı gidin diye kovuyor musun biziYarışmaya katılan tüm arkadaşlaraçok teşekkür ederim
Hepinizin emeğine sağlık
31 Ağustos'a geçtik :)Nevoş 30 Ağustos Zafer Bayramı gibi kutlu bir günde mağlup oluyorum
Ben düşman mıyım ki neden böyle bir günde mağlup oluyorum
MasaAllah.. Tebrikler gözünüz aydın Abla
Yarışmayı kaybettim ama oğlum Marmara Üniversitesini tutturmuş ,şimdi baktı,sabahtan beri açılmış mı diye bakıyordu
Çok zor şartlarda yazıyorum ortalığı karıştırmaYani şimdi yarışma bitti artık, sizinle işimiz kalmadı gidin diye kovuyor musun bizi
Eeee sıradaki kategoriyi ne zaman görcezzzYarışmaya katılan tüm arkadaşlaraçok teşekkür ederim
Hepinizin emeğine sağlık
Teşekkür ederim canımMasaAllah.. Tebrikler gözünüz aydın Abla