Emira SY cnm tebrik ederim.. hakettin cnm.. ama sende hep bi heyecanla küçük farklarla birinci oldun.. ayy bence bi daha katılma.. bu heyecanı kaldırmak zor :))
Emira SY tebrikler canım @deynepnaz ikinizde birincisiniz bence 3 oy ne ki çok çekişmeli ekşınlı geçti. et yemekleri olur sanırım yeni kategori
Yarışmayı kaybettim ama oğlum Marmara Üniversitesini tutturmuş ,şimdi baktı,sabahtan beri açılmış mı diye bakıyordu
Günaydın canlar
Emira SY canım tebrik ederim
Senide oğlunuda tebrik ederim canım.çok çekişmeli bi yarışma oldu. Oğluna da üniversite hayatında başarılar diliyorum
Neyse 1 madalya hakkın kaldı zatenÇok teşekkur ederim darısı size oaun canlarım
Valla bu 12. Katılışım olmuş. Bağımlılık yapıyor yarismakatılmamaya söz veremem
Neyse 1 madalya hakkın kaldı zaten
Yeni üyelikler alıp kendinisine oy attıarkadaşın biri neden diskalifiye oldu ? bilgisi olan varmı ?
aaaaa kötü olmuşYeni üyelikler alıp kendinisine oy attı
devrildim yattım
Sen kimsin
nasılda biliyoO burdan ümidi kesti.. kendini detoksa verdi .. bayılmıştır kesin :))
elalis oylamayı kaçırdım yoksa oyum sanaydı çünki havuclu kek benım ensevdiğim kektir.devrildim yattımtebrik ederim deynepcim oğlunu.rabbim hep güzel kapılar açsın önüne,başarıları daim olsun kuzumun
teşekkür ederim,beğenmiş olman bile mutlu ettielalis oylamayı kaçırdım yoksa oyum sanaydı çünki havuclu kek benım ensevdiğim kektir.
çok da güzel olmuştu.
ama kazanan kişiyide tebrik ediyorummmmmm
neee nasıl yaniArtık ben öğrenciyim benlen uğraşmayın
leylmiraSen kimsin
Adınızı değiştirmissiniz bir sürü değişiük değişik insan var
Kimliğini ver bana