- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Senin de bacın olurum ben canım benimBenim de bacım olaydı şimdi bana destek için sitede olurdu
Aaa tebrik ederim canım 
Emira tebrikler güzel anne
Aynen ,çok çekişmeli oldu,yarışan için de ,takip eden için de
Yarışmayı kaybettim ama oğlum Marmara Üniversitesini tutturmuş ,şimdi baktı,sabahtan beri açılmış mı diye bakıyordu
Hamile hamile ayakta alkışlama ,otur da alkışla.Sen de harikasın canım hiç bilinmedik bir tarifle bu kadar çok begenildin ben de seni ayakta alkışlıyorum
AmiiinnnYaaa hayırlı olsun çok sevindim mezuniyetini de kutlamak nasip olsun İnşallah
Ayy canım tebrik ederim 
Yarışmayı kaybettim ama oğlum Marmara Üniversitesini tutturmuş ,şimdi baktı,sabahtan beri açılmış mı diye bakıyordu
Ben Kazenden beklerken teselli ödülünü,tam dakikasında oğlum verdiAyy canım tebrik ederim 
En güzel hediye olmuştur senin için
Teşekkür ederim bitanem.
Maşallah ya çok sevindim, Allah gönlünden geçeni vermiş canımBen Kazenden beklerken teselli ödülünü,tam dakikasında oğlum verdi
İstanbul'da olmasını istiyordum hep,bugün eşime de dedim,Marmara Üniversitesini kazanacak gibi bir his var içimde dedim.
Hamile hamile ayakta alkışlama ,otur da alkışla.
Esasen katılırken hiç iddiam yoktu.Söz verdiğim için,değişik olduğu için bu tarifi yaptım .Ben de şaşırdım bu kadar oy almasına.Ben senin ,ıslak kekin ,fıstıklı kekin arasında geçer çekişme diye düşünüyordum.