Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .

Aaa tebrik ederim canım :KK73::KK36::sampiyon:

Emira tebrikler güzel anne

Canlarım çok tesekkur ederim şuan inanamıyorum Nevreste Nevreste abla ben şimdi birinci mi oldum:KK22:

Sen de harikasın canım hiç bilinmedik bir tarifle bu kadar çok begenildin ben de seni ayakta alkışlıyorum :KK9:

Ben de ödül olarak sana sufle göndereyim adresini yaz bana :-)

Sen de harikasın canım hiç bilinmedik bir tarifle bu kadar çok begenildin ben de seni ayakta alkışlıyorum :KK9:
Hamile hamile ayakta alkışlama ,otur da alkışla.:KK45:
Esasen katılırken hiç iddiam yoktu.Söz verdiğim için,değişik olduğu için bu tarifi yaptım .Ben de şaşırdım bu kadar oy almasına.Ben senin ,ıslak kekin ,fıstıklı kekin arasında geçer çekişme diye düşünüyordum.

Ayy canım tebrik ederim :KK9::KK9::KK9:
En güzel hediye olmuştur senin için :KK36:
Ben Kazenden beklerken teselli ödülünü,tam dakikasında oğlum verdi:KK48:
İstanbul'da olmasını istiyordum hep,bugün eşime de dedim,Marmara Üniversitesini kazanacak gibi bir his var içimde dedim.:KK45:

Ben Kazenden beklerken teselli ödülünü,tam dakikasında oğlum verdi:KK48:
İstanbul'da olmasını istiyordum hep,bugün eşime de dedim,Marmara Üniversitesini kazanacak gibi bir his var içimde dedim.:KK45:
Maşallah ya çok sevindim, Allah gönlünden geçeni vermiş canım :KK36: ayarlasalar olmazdı valla böyle güzel bir haber :KK36:

Hamile hamile ayakta alkışlama ,otur da alkışla.:KK45:
Esasen katılırken hiç iddiam yoktu.Söz verdiğim için,değişik olduğu için bu tarifi yaptım .Ben de şaşırdım bu kadar oy almasına.Ben senin ,ıslak kekin ,fıstıklı kekin arasında geçer çekişme diye düşünüyordum.

Hehehe mecazen dedim yatıyorum zaten :p
Valla gerçekten sunum ne kadar önemli görmüş olduk. Eminim oy verenlerin çoğu tadını bilmiyordu ama yine de kalpleri fethettin :KK68:
Tebrikler kuzumm Emira SY Emira SY ❤️:KK74:

Deynebim deynepnaz deynepnaz size de tebrikler❤️:KK74:

Çok teşekkürler canım yasminim benim inşallah darısı en kısa zamanda sana olsun :KK68:

X