- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Çok teşekkür ederim... misafirim ol da börekler açim sana.. kekler yapim ♡♡♡@Elalis tam sana oy verecektim ki bir baktım madalyan varüstelik sana oy vermiştim
deynepnaz @EmiraSalih @evlaefe retro_hippo ve @tuzsuz_ruh Hepinizin kekini çok beğendim..
Aslında hepsi çok güzel ama bunlar görsel olarak da beni benden alanlar
Oyum da sürpriz olsun arayan bulsun
Gök Kuşağı kek
Teşekkür ederim sebebi nedir peki?Gök Kuşağı kek
Farklı farklı Üyelikler alıp, kendine oy vermesi.Teşekkür ederim sebebi nedir peki?
Farklı farklı Üyelikler alıp, kendine oy vermesi.
Hahaha ilahi kimmiş o kekin sahibi?Farklı farklı Üyelikler alıp, kendine oy vermesi.
Evet kız, biz niye yapmadık kiKk'nın en zeki kadını ilan ediyorum onu
Yıllardır üyeliği olan @dilperisiHahaha ilahi kimmiş o kekin sahibi?
İlk defa duydum adını. YazıkEvet kız, biz niye yapmadık ki
Yıllardır üyeliği olan @dilperisi
Çok ironik olmuş yeni ismi:) gebermiş gerçektenEki Görüntüle 2182195 şimdi profil adı geberdi olarak değişmiş
Aslında tarifi de güzeldi, yazık etti.Çok ironik olmuş yeni ismi:) gebermiş gerçekten
Bazen gereksiz hırslara kapılıyor insan.Aslında tarifi de güzeldi, yazık etti.
Yaptığı haksızlık ayağına dolandı. Bu kadar hırs yapacak ne var. Herkes yarışıyor, kazan kaybet ama hakkıyla olsun.Bazen gereksiz hırslara kapılıyor insan.
Canım teşekkür ederim
Anaaa kızzzz sen hamilemisin aaaaa görmedim ya hiç hayırlı uğurlu olsun canım 3 oluyor değil mi@Elalis tam sana oy verecektim ki bir baktım madalyan varüstelik sana oy vermiştim
deynepnaz @EmiraSalih @evlaefe retro_hippo ve @tuzsuz_ruh Hepinizin kekini çok beğendim..
Aslında hepsi çok güzel ama bunlar görsel olarak da beni benden alanlar
Oyum da sürpriz olsun arayan bulsun
Evet canımAnaaa kızzzz sen hamilemisin aaaaa görmedim ya hiç hayırlı uğurlu olsun canım 3 oluyor değil mi