Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Maşallah ona, benim ki tam ogrenmedi. Nerde hata yapıyorum bilmiyorum. :KK61:

Ilk Gün çişini, 3.Gün de kakasını söylemeye başladı ...
1 hafta dolmadan tamamiyla öğrenmiş oldu...

Ben aralık ve ocak ayında öğretmeye çalıştım ama israr etmedim,kendisi istekli degildi...
Hazir olmasini bekledim...
Şubatın ilk haftası kendi istegiyle oturdu lazımlığa:confused:
2. Hafta geceleride bağlamadım bezini...

Ayni anda açmak gerek bezi gece ve gündüz...

Ilk Gün çişini, 3.Gün de kakasını söylemeye başladı ...
1 hafta dolmadan tamamiyla öğrenmiş oldu...

Ben aralık ve ocak ayında öğretmeye çalıştım ama israr etmedim,kendisi istekli degildi...
Hazir olmasini bekledim...
Şubatın ilk haftası kendi istegiyle oturdu lazımlığa:confused:
2. Hafta geceleride bağlamadım bezini...

Ayni anda açmak gerek bezi gece ve gündüz...
Maşallah meleğe:nazar:

Ben nisan ayından beridir uğraşıyorum. Aile yanına git gel vesaire o ara sekteye uğradı. Tekrar çabaladımm. Tamam tuvalete cisini yapıyor ama kendi söylemiyor, bazen söylüyor çoğunluk söylemiyor.

Hep benim hadi gidelim dememle oluyor. Inat ediyor, gitmiycem diye:KK12: kakasını bi kaç kez yaptı tuvalete. Yok yok., bi türlü tam ogrenemedi gitti. :işsiz:

Mutfağa gidiyorum geliyorum, ortalığı sel götürmüş. Zaten halıları da kaldırdım, vazgeçtim artık:olamaz: çıldırcam en sonunda, cok inatçı

Ben nisan ayından beridir uğraşıyorum. Aile yanına git gel vesaire o ara sekteye uğradı. Tekrar çabaladımm. Tamam tuvalete cisini yapıyor ama kendi söylemiyor, bazen söylüyor çoğunluk söylemiyor.

Hep benim hadi gidelim dememle oluyor. Inat ediyor, gitmiycem diye:KK12: kakasını bi kaç kez yaptı tuvalete. Yok yok., bi türlü tam ogrenemedi gitti. :işsiz:

Mutfağa gidiyorum geliyorum, ortalığı sel götürmüş. Zaten halıları da kaldırdım, vazgeçtim artık:olamaz: çıldırcam en sonunda, cok inatçı

Genelde anneler havalar ısınsın öyle öğreteyim derler...
Ben tam tersine kışı tercih ediyorum...

Kışın külotlu çorap çok işe yarıyor:)))
Ilk gün 2-3defa kaçırdı altına ama külotlu çorap sayesinde yerlere akmadı...:)))
Bir damla bile batmadı halı...
Maşallah diyeyim:))

Büyük kızım 1 buçuk yaşında öğrenmişti...
Ufak kızım inat çıktı:))

Tam konuşabiliyor değil mi?

Gece bağlıyormusun bezi?
Hangi ay doğumlu?

Genelde anneler havalar ısınsın öyle öğreteyim derler...
Ben tam tersine kışı tercih ediyorum...

Kışın külotlu çorap çok işe yarıyor:)))
Ilk gün 2-3defa kaçırdı altına ama külotlu çorap sayesinde yerlere akmadı...:)))
Bir damla bile batmadı halı...
Maşallah diyeyim:))

Büyük kızım 1 buçuk yaşında öğrenmişti...
Ufak kızım inat çıktı:))

Tam konuşabiliyor değil mi?
Herşeyi biliyor, çene desen kime çekti bilmem:KK53: inatçı hemde aşırı. Yapmiycam diye debelenip duruyor wcde:KK70:

Sabırlı olmalısın...
Gece,gündüz aynı anda açmalısın,gece tekrar bağladığında çocuğun kafasi karışıyor, çok yakinen tanıdığım doktor öyle soyledi:))

Ve kaçırdığında fazla tepkiler gösterme,kızma ve motive et...
Bir kaç gün dirençli olursan çocuğun inadı kırılır ...

Sabırlı olmalısın...
Gece,gündüz aynı anda açmalısın,gece tekrar bağladığında çocuğun kafasi karışıyor, çok yakinen tanıdığım doktor öyle soyledi:))

Ve kaçırdığında fazla tepkiler gösterme,kızma ve motive et...
Bir kaç gün dirençli olursan çocuğun inadı kırılır ...
Çok teşekkür ederim canım, kıymetli tavsiyelerin için.:KK15: Bende sabırlı davranamıyorum herhalde.:110: Yarın birde böyle deneyeceğim. :işsiz:

Elalis Elalis tam sana oy verecektim ki bir baktım madalyan var :KK200: üstelik sana oy vermiştim :KK60:
deynepnaz deynepnaz Emira SY Emira SY evlaefe evlaefe @kaRamMell ve @tuzsuz_ruh Hepinizin kekini çok beğendim..
Aslında hepsi çok güzel ama bunlar görsel olarak da beni benden alanlar :kk77:

Oyum da sürpriz olsun arayan bulsun :KK68:

Elalis Elalis tam sana oy verecektim ki bir baktım madalyan var :KK200: üstelik sana oy vermiştim :KK60:
deynepnaz deynepnaz Emira SY Emira SY evlaefe evlaefe @kaRamMell ve @tuzsuz_ruh Hepinizin kekini çok beğendim..
Aslında hepsi çok güzel ama bunlar görsel olarak da beni benden alanlar :kk77:

Oyum da sürpriz olsun arayan bulsun :KK68:
Bulduummm @kaRamMell e gitmiş oyun :KK53:
İyi olmuş canım, benim oy kriterim de beğendiğim madalyasız bi tarifti. Hem eğleniyoruz hem sohbet ediyoruz. Kimin kazandığının önemi yok. Yeter ki gönüller bir olsun :KK68:

Bulduummm @kaRamMell e gitmiş oyun :KK53:
İyi olmuş canım, benim oy kriterim de beğendiğim madalyasız bi tarifti. Hem eğleniyoruz hem sohbet ediyoruz. Kimin kazandığının önemi yok. Yeter ki gönüller bir olsun :KK68:
Aynen canım ama çok icimde kaldı tarifler yaa :cry: Ne var su gebeye de yapıp yollasanız :KK37:
Karamelin tarifi şöyle limonlu serin serin hoşuma gitti :kk77:
Amaç eğlenmek gerçekten bu bölümü seviyorum :KK200:

X