Maşallah ona, benim ki tam ogrenmedi. Nerde hata yapıyorum bilmiyorum.Şubat ayında geçti canım...
30 Ekim'de 3 tam dolacak...
Maşallah ona, benim ki tam ogrenmedi. Nerde hata yapıyorum bilmiyorum.
Maşallah meleğeIlk Gün çişini, 3.Gün de kakasını söylemeye başladı ...
1 hafta dolmadan tamamiyla öğrenmiş oldu...
Ben aralık ve ocak ayında öğretmeye çalıştım ama israr etmedim,kendisi istekli degildi...
Hazir olmasini bekledim...
Şubatın ilk haftası kendi istegiyle oturdu lazımlığa
2. Hafta geceleride bağlamadım bezini...
Ayni anda açmak gerek bezi gece ve gündüz...
Maşallah meleğe
Ben nisan ayından beridir uğraşıyorum. Aile yanına git gel vesaire o ara sekteye uğradı. Tekrar çabaladımm. Tamam tuvalete cisini yapıyor ama kendi söylemiyor, bazen söylüyor çoğunluk söylemiyor.
Hep benim hadi gidelim dememle oluyor. Inat ediyor, gitmiycem diyekakasını bi kaç kez yaptı tuvalete. Yok yok., bi türlü tam ogrenemedi gitti.
Mutfağa gidiyorum geliyorum, ortalığı sel götürmüş. Zaten halıları da kaldırdım, vazgeçtim artıkçıldırcam en sonunda, cok inatçı
Maşallah meleğe
Ben nisan ayından beridir uğraşıyorum. Aile yanına git gel vesaire o ara sekteye uğradı. Tekrar çabaladımm. Tamam tuvalete cisini yapıyor ama kendi söylemiyor, bazen söylüyor çoğunluk söylemiyor.
Hep benim hadi gidelim dememle oluyor. Inat ediyor, gitmiycem diyekakasını bi kaç kez yaptı tuvalete. Yok yok., bi türlü tam ogrenemedi gitti.
Mutfağa gidiyorum geliyorum, ortalığı sel götürmüş. Zaten halıları da kaldırdım, vazgeçtim artıkçıldırcam en sonunda, cok inatçı
Herşeyi biliyor, çene desen kime çekti bilmemGenelde anneler havalar ısınsın öyle öğreteyim derler...
Ben tam tersine kışı tercih ediyorum...
Kışın külotlu çorap çok işe yarıyor:)))
Ilk gün 2-3defa kaçırdı altına ama külotlu çorap sayesinde yerlere akmadı...:)))
Bir damla bile batmadı halı...
Maşallah diyeyim:))
Büyük kızım 1 buçuk yaşında öğrenmişti...
Ufak kızım inat çıktı:))
Tam konuşabiliyor değil mi?
Evet
Haziran
Çok teşekkür ederim canım, kıymetli tavsiyelerin için.Sabırlı olmalısın...
Gece,gündüz aynı anda açmalısın,gece tekrar bağladığında çocuğun kafasi karışıyor, çok yakinen tanıdığım doktor öyle soyledi:))
Ve kaçırdığında fazla tepkiler gösterme,kızma ve motive et...
Bir kaç gün dirençli olursan çocuğun inadı kırılır ...
Sen onu bile yapamazsınSenden korkan senin gibi yanık baklava yapsınbeceriksiz
Çok teşekkür ederim canım, kıymetli tavsiyelerin için.Bende sabırlı davranamıyorum herhalde. Yarın birde böyle deneyeceğim.
Elalis tam sana oy verecektim ki bir baktım madalyan var üstelik sana oy vermiştim
deynepnaz Emira SY evlaefe @kaRamMell ve @tuzsuz_ruh Hepinizin kekini çok beğendim..
Aslında hepsi çok güzel ama bunlar görsel olarak da beni benden alanlar
Oyum da sürpriz olsun arayan bulsun
Bulduummm @kaRamMell e gitmiş oyunElalis tam sana oy verecektim ki bir baktım madalyan var üstelik sana oy vermiştim
deynepnaz Emira SY evlaefe @kaRamMell ve @tuzsuz_ruh Hepinizin kekini çok beğendim..
Aslında hepsi çok güzel ama bunlar görsel olarak da beni benden alanlar
Oyum da sürpriz olsun arayan bulsun
Aynen canım ama çok icimde kaldı tarifler yaaBulduummm @kaRamMell e gitmiş oyun
İyi olmuş canım, benim oy kriterim de beğendiğim madalyasız bi tarifti. Hem eğleniyoruz hem sohbet ediyoruz. Kimin kazandığının önemi yok. Yeter ki gönüller bir olsun