Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ediyorumElmalı tarçınlı fındıklı keeeekkkk
Liliş kuzumAna sayfada görüp geldim hepsi birbirinden güzel görünüyor herkesin ellerine sağlık kazanana simdiden tebrikler
Sufle'ye verdim ve canım çok çekti.
Keşkee Sizin yaptığınızı bilmiyordum, bildiğim birine vermiş oldum oyumu ama çook güzel ve sanırım bu saatte yapacağımÇok teşekkür ederimm keşke ikram edebilsem
Ayy malzeme varsa yap valla cok güzel :))Keşkee Sizin yaptığınızı bilmiyordum, bildiğim birine vermiş oldum oyumu ama çook güzel ve sanırım bu saatte yapacağım
Büyük seninkiler büyük bişey olmaz Allah sağlıkla Doğum nasip etsinEvet canım üç geliyor Allah bana dirayet versin
Kizlar hepinizin ellerine sağlık hepsi harika görünüyor.
En sevdiğim olan suffleye verdim oyumu, yarın da yapacağım çok canım istedi :)
Başarılar herkese
Amin canım inşallahBüyük seninkiler büyük bişey olmaz Allah sağlıkla Doğum nasip etsin
Ay hadi İnşallah :)) ağzından bal damlıyor canımEmira SY ikinci madalya geliyor :) Biri ilk minnoşun şansınaydı, bu da ikinci minnoşun şansına diyelim artık ehehe.
Günaydın kızlaaaarrrr
3.lüğe düşmüşüm ya len
Limon diyerek limonlu cupcake de gönderme yapmak istediniz dimi ben anladımHer seferinde olduğu gibi yine bir sürü güzel tarif yüzünden kime oy vereceğimi şaşırdım neden 10 tane oy hakkımız yok
Yer fıstıklı karamelli brownie ilk kez gördüğüm bi tarif ve muhakkak deneyeceğim, bu nedenle oyumu ona verdim. Öte yandan karpuz kekin görüntüsü çok güzel, fincanla birlikte tencerede kaynatılan kek çok pratik ve orijinal, havuçlu kekteki püf noktaları mutfak kurtaran (hayat kurtaran mı diyeydim bilemedim) cinstendi. Sayamadığım diğer tüm hanımların da ellerine emeklerine sağlık, yardırın gızlar . Çok resmi bi yorum olacaktı sonunu böyle bağlayıp limon sıkmasam olmazdı.
Beğenmenize sevindim. Teşekkür ederim.Yer fistikli karamelli brownie cook canim cektii oyumu verdim
Hepsi birbirinden guzel orasi ayri..
Kazanani simdiden tebrik ediyorum
Tavsiye ederim kesinlikle. Fıstıklı tatlıları sevenler bu tarife bayılıyor. Siz de beğenirsiniz umarım.Her seferinde olduğu gibi yine bir sürü güzel tarif yüzünden kime oy vereceğimi şaşırdım neden 10 tane oy hakkımız yok
Yer fıstıklı karamelli brownie ilk kez gördüğüm bi tarif ve muhakkak deneyeceğim, bu nedenle oyumu ona verdim. Öte yandan karpuz kekin görüntüsü çok güzel, fincanla birlikte tencerede kaynatılan kek çok pratik ve orijinal, havuçlu kekteki püf noktaları mutfak kurtaran (hayat kurtaran mı diyeydim bilemedim) cinstendi. Sayamadığım diğer tüm hanımların da ellerine emeklerine sağlık, yardırın gızlar . Çok resmi bi yorum olacaktı sonunu böyle bağlayıp limon sıkmasam olmazdı.
Yaw limon mu yazmışım oraya limonlu cupcake sıkmasam olmazdı diyecektim anlatım bozukluğu yapmışımLimon diyerek limonlu cupcake de gönderme yapmak istediniz dimi ben anladım