O canan varya o canan tilki gibi buluyo hemen
Bizim değil ki ya babannemn :) ama buna da şükür teşekkür ederim saolun :)Ohh super iyi tatiller.. bizim de buyuyunce yazligimiz olcak:)
Sıralarn üzernde km kme oy vermiş diye geziyorsunGözüm üstünüzde
Kül yutmam ben
Off yaa adamı 20 yılın sonunda bayramda tatil için ikna ettim. Onda da boş yer kalmamışİzmir e inş :) yazlık var orda okullar açılmadan bir gidicez
Olsun babannenin senin sayilir.:)Bizim değil ki ya babannemn :) ama buna da şükür teşekkür ederim saolun :)
Öte ki kategori de et yemeklerinde sana oyum :) şimdiden ilan ediyorumO canan varya o canan tilki gibi buluyo hemen
Cin ali çağından :) toplama çıkarmayı da fasulyelerdenHaaa yani o kadar eski çağdan geliyorsun
Haa bu arada tebrikler gozunden kacmamis nasil yakaladin..? Keki hangisiydi hatirlayamadim ben..Gözüm üstünüzde
Kül yutmam ben
Sarımsaklı’da yer yok mu?Off yaa adamı 20 yılın sonunda bayramda tatil için ikna ettim. Onda da boş yer kalmamış2 ay önceden tutmuş millet
Aynen uzun ya bir de tatil insanlar fırsatı degerlendiriyorlarOff yaa adamı 20 yılın sonunda bayramda tatil için ikna ettim. Onda da boş yer kalmamış2 ay önceden tutmuş millet
Sıralarn üzernde km kme oy vermiş diye geziyorsun
:) kısmen öyle tabiOlsun babannenin senin sayilir.:)
Çaktırma tamamÖte ki kategori de et yemeklerinde sana oyum :) şimdiden ilan ediyorum
Ne sarımsaklısı ayvalık komple tutulmuş. Kuşadası fethiye aramadığım yer kalmadıSarımsaklı’da yer yok mu?
Serko’da dürüm yedin mi kuzumm?
Aynen canım :)Üçkağıtçılık yapana musademiz yok
Haa bu arada tebrikler gozunden kacmamis nasil yakaladin..? Keki hangisiydi hatirlayamadim ben..
Ben de gitmek istedim bayramdan sonra sıkı calisacagim gidelim dedim temmuzda gittik diye gitmediii:/ gerci regl oldum ama tampon falan idare ederdikk:)Off yaa adamı 20 yılın sonunda bayramda tatil için ikna ettim. Onda da boş yer kalmamış2 ay önceden tutmuş millet
Offff, şimdi orada olmak vardıDürüm mü yedimiyi ki yemişim diyete başladım :)