Ya baktim profile de kazen yazinca kullanici adlarini sende onlara mi baktin o sekilde mi oldu yani.Gökkuşağı kekti...
Dilperi nin profiline bak canim...
Oradan anlayacaksin nasil yakaladigimi"))
Daha dogrusu denk geldim
Kazen sayesinde...
Off benim de bu önğmüzdeki aylar toğun geçicek. Keşke gidebilseydik moral olurdu hepimize. İnanır mısın termaller bile dolu bu sıcaktaBen de gitmek istedim bayramdan sonra sıkı calisacagim gidelim dedim temmuzda gittik diye gitmediii:/ gerci regl oldum ama tampon falan idare ederdikk:)
Çaktırma tamam
Ah keşkeOffff, şimdi orada olmak vardı
Aman duymasan ölürsünHiç mi hiç çaktırmadınız
Termal bana iyi gelmedi yaa.. niyeyse.Off benim de bu önğmüzdeki aylar toğun geçicek. Keşke gidebilseydik moral olurdu hepimize. İnanır mısın termaller bile dolu bu sıcaktahadi dedik aqualı havuzları var çocuklar girer bizde romatizmalı dizlerimizi sokarız
Ya baktim profile de kazen yazinca kullanici adlarini sende onlara mi baktin o sekilde mi oldu yani.
Hani onun icin hesap actigini iyi dusunmussun.. tebrikler dikkatin icinKazen kullanici adlarini yazmış...
Ben şüphelendim
Neden birden fazla hesap açsinki diye...
Hic üşenmeden burdan dilperinjn gökkuşağı kekine kimler oy vermis ona baktim..
Kendi actigi hesaplardan kendine oy verdiğini tespit ettim...
BilsemTermal bana iyi gelmedi yaa.. niyeyse.
Her tarafim da agrir yani..
Neyse biz de evde dinlenelim dedikk onda da otur otur ye otur otur otur ye.. anca yemege yetiss.. napsak nasil dinlensek.
Hani onun icin hesap actigini iyi dusunmussun.. tebrikler dikkatin icin
Her yer de doluymuss millet parayi nerden buluyor bilemedim:)Bilsemeşimde diyo çocuklar sıkılmasın, görmediğimiz bi şehre geziye gitsek diye. Bu sıcakta turistik gezi mi olur allasen dedim yaa kararsızız
Evet evet aci tecrube oldu belki daha once de kullaniyordu ama yeni farkettiler orasi da ayri bir konu?Teşekkürler canım..
Aci bir Tesadüf onun için
Hayırlı geceler canımSon kez diyorum, kaçtımherkese hayırlı geceler, hayırlı bayramlaaaarrrr
Bence mantıklı değil ...Evet evet aci tecrube oldu belki daha once de kullaniyordu ama yeni farkettiler orasi da ayri bir konu?