Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Ben de gitmek istedim bayramdan sonra sıkı calisacagim gidelim dedim temmuzda gittik diye gitmediii:/ gerci regl oldum ama tampon falan idare ederdikk:)
Off benim de bu önğmüzdeki aylar toğun geçicek. Keşke gidebilseydik moral olurdu hepimize. İnanır mısın termaller bile dolu bu sıcakta :KK14: hadi dedik aqualı havuzları var çocuklar girer bizde romatizmalı dizlerimizi sokarız :KK70:

Off benim de bu önğmüzdeki aylar toğun geçicek. Keşke gidebilseydik moral olurdu hepimize. İnanır mısın termaller bile dolu bu sıcakta :KK14: hadi dedik aqualı havuzları var çocuklar girer bizde romatizmalı dizlerimizi sokarız :KK70:
Termal bana iyi gelmedi yaa.. niyeyse.
Her tarafim da agrir yani..
Neyse biz de evde dinlenelim dedikk onda da otur otur ye otur otur otur ye.. anca yemege yetiss.. napsak nasil dinlensek.

Ya baktim profile de kazen yazinca kullanici adlarini sende onlara mi baktin o sekilde mi oldu yani.

Kazen kullanici adlarini yazmış...
Ben şüphelendim
Neden birden fazla hesap açsinki diye...
Hic üşenmeden burdan dilperinjn gökkuşağı kekine kimler oy vermis ona baktim..

Kendi actigi hesaplardan kendine oy verdiğini tespit ettim...

Kazen kullanici adlarini yazmış...
Ben şüphelendim
Neden birden fazla hesap açsinki diye...
Hic üşenmeden burdan dilperinjn gökkuşağı kekine kimler oy vermis ona baktim..

Kendi actigi hesaplardan kendine oy verdiğini tespit ettim...
Hani onun icin hesap actigini iyi dusunmussun.. tebrikler dikkatin icin:KK66:

Termal bana iyi gelmedi yaa.. niyeyse.
Her tarafim da agrir yani..
Neyse biz de evde dinlenelim dedikk onda da otur otur ye otur otur otur ye.. anca yemege yetiss.. napsak nasil dinlensek.
Bilsem :KK43: eşimde diyo çocuklar sıkılmasın, görmediğimiz bi şehre geziye gitsek diye. Bu sıcakta turistik gezi mi olur allasen dedim yaa :KK43: kararsızız

Evet evet aci tecrube oldu belki daha once de kullaniyordu ama yeni farkettiler orasi da ayri bir konu?
Bence mantıklı değil ...
Yeni hesaplar açmış oy kullanabilmek adına ...
Eskiden beri kullanıyor olsa bile o hesaplardan girip kendine oy kullaniyor olmasi etik değil ...
Haksızlık

Sevdiklerinizle,huzur içinde nice güzel bayramlar diliyorum :KK36::KK36::KK36:

Kurban-Bayramınız-Kutlu-Olsun.png

X