Iyim sen nasilsin canımNasılsın canım
Hem deeeeKizzz
Çok güldürüyorsun beni...
Kullandi o oyunu ve bana vermedi
Nereden biliyorsun güzel olduğumuzu, elticiğim sen misin?İyi akşamlar güzel hanımlar
Bak oyumu sana verdim de neler olur neleeer:))Tamam gülmem
İyiyim bende yarın sabahın olmasını dörrt gözle bekliyorum :)Iyim sen nasilsin canım
Poff benim ki nöbette, eve gelmeyip namazdan sonra kurban kesip öyle gelecek. Yarın bütün gün elimizde bıçakUykum yok, geç yemek yedim işlerden, yatamam ki
7 saat sonra kalkılacak, herif namaza yollanıp kahvaltı hazırlanacak. Namazdan döndüklerinde kahvaltı edilip adamlar kurban kesmeye yollanacak, ev toplanıp temizlenecek. Akşama kadar et kokusu her yerde, baygın baygın gezeriz artık
Ayy hatırlatmayaydın iyiydiUykum yok, geç yemek yedim işlerden, yatamam ki
7 saat sonra kalkılacak, herif namaza yollanıp kahvaltı hazırlanacak. Namazdan döndüklerinde kahvaltı edilip adamlar kurban kesmeye yollanacak, ev toplanıp temizlenecek. Akşama kadar et kokusu her yerde, baygın baygın gezeriz artık
Evet haklısınBak oyumu sana verdim de neler olur neleeer:))
Bence gönlü güzel olan herkes güzeldir :)Nereden biliyorsun güzel olduğumuzu, elticiğim sen misin?
Aslında bana verseydin oyunu ben seni ne kadar çok güldürürdümTamam gülmem
En iyisi benim gibi yapmak ozaman ne bayram temizligi ne kurbann ohhh miss bi annelere giderizz yeterr gerisi yatiss:))Ayy hatırlatmayaydın iyiydi
Bir dahaki yarısmada smdiden söz vereyim oyum size gelsnAslında bana verseydin oyunu ben seni ne kadar çok güldürürdüm
Ahahhaahama napim karpuz daha cezbetti beni
Canan kimAhahhaahkarpuz deynepin keki canan da bana versi diye geriniyo
Ahahhaahkarpuz deynepin keki canan da bana versi diye geriniyo
Sen takılma banaCanan kim
Nedenn?İyiyim bende yarın sabahın olmasını dörrt gözle bekliyorum :)
Heee sen cananSaana kesin yakin gözlüğü alacağım...
Oy kullandi ama bana vermedi yazdim ben
hahahahahaha çok güldğrdün beni yaaaSen takılma banatansiyon hapını almamışım bugün, kolestrol de yüksek
Eltin olsaydı güzelim dermiydi yeeaaaNereden biliyorsun güzel olduğumuzu, elticiğim sen misin?