Söyleseydin atardım iki beşlik be güloYok nicki başkası almış, bana çıkmadı bende 3 ü e niyetine yazdım napim gücüm buna yetti
R kurban olsun sanaYani bi de dan dan neyseki koz elimde de tam r yaptin
Yok zam gelmiş, yetmezSöyleseydin atardım iki beşlik be gülo
Iyi ki sana demis cik konudan diye iyi duruyorsun bana dese simdiye cikmistim:)) tapulu konusu yao biraz zor gibi. Seni KK böyle seviyor
Hiçbi zaman olamadım ki zateno biraz zor gibi. Seni KK böyle seviyor
Ben genelde hareketli pop veya türk sanat müziği dinlerim:)Aa müzikte ne seviyosun
Evet iyi bişiiYok zam gelmiş, yetmezhem sen bana ergen mi dedin
Ben de senin gibiyim işteHiçbi zaman olamadım ki zaten
Şarkı konusunda mesela, dün dedim benim küçüğe, bana şarkı indir annem yürüyüşte canım sıkılıyo. Ne istiyorsun anne dedi. Aleyna tilki dedim çocuk bi normal ol anne ya diyonapim müzeyyen senarla mı yüriyim çocuğum dedim
O gitsin ben ne gidecemIyi ki sana demis cik konudan diye iyi duruyorsun bana dese simdiye cikmistim:)) tapulu konusu yaElalis
Aa a sana der miyim canomIyi ki sana demis cik konudan diye iyi duruyorsun bana dese simdiye cikmistim:)) tapulu konusu yaElalis
Nerden buluyonuz böyle antin kuntin nickleri yaayok alt tire yok üst tire
Aaa onda aynıyız nevoşumBen genelde hareketli pop veya türk sanat müziği dinlerim:)
Ayy sen cok yasa iyi guldurdunuzz sen ve cantanem :)) cantanem kime vermisAa a sana der miyim canomo gitsin elleşme oy kullandı o iste konunun tapusunu üstüne yapiimm
Aahh çılgın gençlerOnuda yapmayı becerememişsin
Bulmuştur çirkin bi kekAyy sen cok yasa iyi guldurdunuzz sen ve cantanem :)) cantanem kime vermis
Canım sıkılınca Koray Avcı veya Ebru Gündeş dinlerim:)Aaa onda aynıyız nevoşumarada türkü de dinlerim temizlikte coşunca
Tuzsuza verdim ben. Bi kerede o olsun birinci, Elalis doymaz madalyaya. Bunu alsa 3. Icin yine uğraşırAyy sen cok yasa iyi guldurdunuzz sen ve cantanem :)) cantanem kime vermis