Ama yaaaaSen hangi kafayı yaşıyon ya. Ne çantası, bavul de bari
Yasli yasli idare et
Kızlar, Elalis kaç seferdir bize kına yakın demeye çalışıyor. Kibleyelimde görsünTurşusunu kurkınalı bişey
Ben en azindan biraz uyum sagliyorumm yeni nesle:)) sen daha kime yazdigini, kimin sana yazdigini ayirt edemiyorsunn :))Ahhahja yaşlı diyene bak, nene
Heee tabi ben de bunları biliyorum zatenBana da cano deyip duruyor halbuki can09 o :))) ya ben uye olurken bebek icin olmustum oglan olur can koyarim adini diyordum 09 da kizimin dogum yili e de kizimin isminin bas harfi.. benim hikaye de boyle.. degissek bana bi nik mi bulsak ne?
Ne içtiniz, bana da söyleyin. Kaleye atılmış gözlüklü şişko çocuk gibi hissettim kendimi.Ama yaaaa
Külliyen yalanKızlar, Elalis kaç seferdir bize kına yakın demeye çalışıyor. Kibleyelimde görsün
Heee tabi ben de bunları biliyorum zatencano yazıyo işte. Yazmıyo mu yoksa dur yakın göslüklerimi takıp bakayım
Ahahhahahaah buna çok güldümBende hep cantam okuyorum
Ama şahaneymiş:)
Aman yaa deli deli konuşuyorlar işteNe içtiniz, bana da söyleyin. Kaleye atılmış gözlüklü şişko çocuk gibi hissettim kendimi.
Sen mi yaptın
Sende kaç oy var ayıptır sormasıVayyy vayyy vayyy...
Enfes görünüyor
Ellerine sağlık
Eline saglik
Mune abla beni bir 10 gün banlasa mı, ne yapsa.Aman yaa deli deli konuşuyorlar işteben de velileri gelene kadar gözkulak oluyorum veletlere
Sen oku kendine bi, nazar değdi gezdin tabi düğün tatil. Gözümüz kaldıMune abla beni bir 10 gün banlasa mı, ne yapsa.
Girip boş boş okuyorum, konulara bile girmeye eriniyorum ya ne oldu bana
Ayy, yok. Bir daha katılmayacağım yarışmalara