Korku filmi hariç herşeyi severim:)En çok korku, gerilim, psikolojik ve biyografi severim.
Dün mesela kıyıda kalmış bir film buldum izledim nasıl atlamışım çok kızdım. Biyografiydi
Senin nickin okunuşu ne bacımOhh ne güzel,keyfini sür. Allah muhabbetinizi bozmasın.
Şaakkire yookkkyap yap, nede olsa ben Şakir
Korku filmi hariç herşeyi severim:)
Bir yerden ruh canavar çıkarsa kanalı değiştiririm
CANTANEMSenin nickin okunuşu ne bacımçantam diyorum ben hep, söylemesi ayıp
Hadi yaaaaaCANTANEM
Tüh keşke bi sorsaydın, cok üzüldüm şimdiHadi yaaaaaaylardır çantam diye okuyorum çok bozuldum şuan
Senle bende bu çene varken, buralarda kimse kalmazKaçtı müştericano bebeğim
Bizde tam tersiEşim zombilerden bile korkuyoo da komedici. 3-4 film alıyoruz korku, komedi, animasyon. Kura çekiyoruz hangisi çıkarsa önce onu izliyoruz. Korku çıkarsa eşim uyuya kalıyo, komedi çıkarsa ben
Kız valla alakası da yok çantayla ama öyle kodlamışım kafamdaTüh keşke bi sorsaydın, cok üzüldüm şimdihani senin gözünden uyku akıyordu, musluğu mu kapattın. Kesildi galiba
Evet yaaa ağır olmalıyımSenle bende bu çene varken, buralarda kimse kalmaz
Aa müzikte ne seviyosunBizde tam tersi
Müzik zevkimizde çok farklı
Yok nicki başkası almış, bana çıkmadı bende 3 ü e niyetine yazdım napim gücüm buna yettiKız valla alakası da yok çantayla ama öyle kodlamışım kafamdaşimdi etiket yaparken farkettim ilk defa :) e ye paran mı yetmedi
Ergen bunlar anacımSekerli olsun
Ben dicektim o cantanem diye de benden once sormussun:)
4u a diye kullanirlar 3u e diye 1 i falan :))
Yani bi de dan dan neyseki koz elimde de tam r yaptinEvet yaaa ağır olmalıyımben koskoca bir yarışmacıyım ne o öyle hoppidi hoppidi dimi
Evet yaaa ağır olmalıyımben koskoca bir yarışmacıyım ne o öyle hoppidi hoppidi dimi