Korku filmi hariç herşeyi severim:)En çok korku, gerilim, psikolojik ve biyografi severim.
Dün mesela kıyıda kalmış bir film buldum izledim nasıl atlamışım çok kızdım. Biyografiydi
Bir yerden ruh canavar çıkarsa kanalı değiştiririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korku filmi hariç herşeyi severim:)En çok korku, gerilim, psikolojik ve biyografi severim.
Dün mesela kıyıda kalmış bir film buldum izledim nasıl atlamışım çok kızdım. Biyografiydi
yap yap, nede olsa ben ŞakirKahve yapiimm mi
Senin nickin okunuşu ne bacım çantam diyorum ben hep, söylemesi ayıpOhh ne güzel,keyfini sür. Allah muhabbetinizi bozmasın.
Şaakkire yookkk bak komedi ama yeşilçam :) severim her türünüyap yap, nede olsa ben Şakir
bööööööKorku filmi hariç herşeyi severim:)
Bir yerden ruh canavar çıkarsa kanalı değiştiririm
CANTANEMSenin nickin okunuşu ne bacım çantam diyorum ben hep, söylemesi ayıp
Hadi yaaaaa aylardır çantam diye okuyorum çok bozuldum şuanCANTANEM
Tüh keşke bi sorsaydın, cok üzüldüm şimdi hani senin gözünden uyku akıyordu, musluğu mu kapattın. Kesildi galibaHadi yaaaaa aylardır çantam diye okuyorum çok bozuldum şuan
Senle bende bu çene varken, buralarda kimse kalmazKaçtı müşteri cano bebeğim
Bizde tam tersiEşim zombilerden bile korkuyo o da komedici. 3-4 film alıyoruz korku, komedi, animasyon. Kura çekiyoruz hangisi çıkarsa önce onu izliyoruz. Korku çıkarsa eşim uyuya kalıyo, komedi çıkarsa ben
Kız valla alakası da yok çantayla ama öyle kodlamışım kafamda şimdi etiket yaparken farkettim ilk defa :) e ye paran mı yetmediTüh keşke bi sorsaydın, cok üzüldüm şimdi hani senin gözünden uyku akıyordu, musluğu mu kapattın. Kesildi galiba
Evet yaaa ağır olmalıyım ben koskoca bir yarışmacıyım ne o öyle hoppidi hoppidi dimiSenle bende bu çene varken, buralarda kimse kalmaz
Aa müzikte ne seviyosunBizde tam tersi
Müzik zevkimizde çok farklı
Yok nicki başkası almış, bana çıkmadı bende 3 ü e niyetine yazdım napim gücüm buna yettiKız valla alakası da yok çantayla ama öyle kodlamışım kafamda şimdi etiket yaparken farkettim ilk defa :) e ye paran mı yetmedi
Ergen bunlar anacım bizim kuşak el yazısı dersi gördü. Mürekkep hokka gördü bunlar anca gelio gidio nbr slmSekerli olsun
Ben dicektim o cantanem diye de benden once sormussun:)
4u a diye kullanirlar 3u e diye 1 i falan :))
Yani bi de dan dan neyseki koz elimde de tam r yaptinEvet yaaa ağır olmalıyım ben koskoca bir yarışmacıyım ne o öyle hoppidi hoppidi dimi
o biraz zor gibi. Seni KK böyle seviyorEvet yaaa ağır olmalıyım ben koskoca bir yarışmacıyım ne o öyle hoppidi hoppidi dimi