Iyice merak ettim şimdiAma cidden ne zaman anlatsak herkes annesine söylememek için yemin ederdi. Sabah olunca teyzeler yengeler arası bi telefon trafiğiherkes birbirine atarsı suçu. Sonrası 2 hafta görüşmeme cezası. Ama gene anlatırdık
@_CaNanSu yakışıyomu senin gibi hanım kızayoo ben gayet usluyum. Cananı bilemem planı o kuruyor. Illa gel gel, gtimezsem saçımı başımı yoluyor kel kaldım valla.
Odama gel orda konuşuruzNevoş kızar
Kız iştr ruhlu muhluIyice merak ettim şimdi
Siz fazla korku filmi izlemişsiniz, onlar anca filmlerde olur.Kız iştr ruhlu muhlu
Bizim burda bi şehir efsanesi vardı. Gece vardiyasında bi otobüste bi ölü kız oturuyomuş en arka koltuktaanlatır anlatır korkardık. Sonra tuvalete 6 kişi giderdik
10-12 yaşSiz fazla korku filmi izlemişsiniz, onlar anca filmlerde olur.Daha etkileyici şeyler bulun
Var tabi ama nevos geldi. KızarsaSiz hiç anlatmaz mıydınız
Sizi Mune ablaya şikayet ederim!Kız iştr ruhlu muhlu
Bizim burda bi şehir efsanesi vardı. Gece vardiyasında bi otobüste bi ölü kız oturuyomuş en arka koltuktaanlatır anlatır korkardık. Sonra tuvalete 6 kişi giderdik
O da anlatmıştır ne varVar tabi ama nevos geldi. Kızarsa
Sizi Mune ablaya şikayet ederim!
Ruhlu-muhlu korku filmlerini aratmayan replikler yazmayın
Sonra, ıslak yatakta uyanırsınız
Şimdi cevabı gelirO da anlatmıştır ne var
İçimizden biri de görürdü hep, aaa ben gördüm valla diye. O zaman daha inandırıcı daha korkunç gelirdiSizi Mune ablaya şikayet ederim!
Ruhlu-muhlu korku filmlerini aratmayan replikler yazmayın
Sonra, ıslak yatakta uyanırsınız
Ben kuzenlerimle yaptıklarıma hiç girmiyorum, çok usluyduk bizİçimizden biri de görürdü hep, aaa ben gördüm valla diye. O zaman daha inandırıcı daha korkunç gelirdi
Dur ya yarın sorim bakalım hatırlıyo mı sıpalar
Tamam tuvalete beraber gideriz, kapıda beklerizBen korkarım anlatmayın öyle şeyler:)
Ben korku filmi bile izleyememTamam tuvalete beraber gideriz, kapıda beklerizhep Elalis in suçu
Ben çok severim, olsada izlesemBen korku filmi bile izleyemem
Romantik komedi ve animasyona bayılırım:)Ben çok severim, olsada izlesembilim kurgu, macera, komedi animasyon