- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
Söyleseydin atardım iki beşlik be güloYok nicki başkası almış, bana çıkmadı bende 3 ü e niyetine yazdım napim gücüm buna yetti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söyleseydin atardım iki beşlik be güloYok nicki başkası almış, bana çıkmadı bende 3 ü e niyetine yazdım napim gücüm buna yetti
R kurban olsun sana sen hele acele etme bi düşün iyiceYani bi de dan dan neyseki koz elimde de tam r yaptin
Yok zam gelmiş, yetmez hem sen bana ergen mi dedinSöyleseydin atardım iki beşlik be gülo
Iyi ki sana demis cik konudan diye iyi duruyorsun bana dese simdiye cikmistim:)) tapulu konusu ya Elaliso biraz zor gibi. Seni KK böyle seviyor
Hiçbi zaman olamadım ki zateno biraz zor gibi. Seni KK böyle seviyor
Ben genelde hareketli pop veya türk sanat müziği dinlerim:)Aa müzikte ne seviyosun
Evet iyi bişiiYok zam gelmiş, yetmez hem sen bana ergen mi dedin
Ben de senin gibiyim işteHiçbi zaman olamadım ki zaten
Şarkı konusunda mesela, dün dedim benim küçüğe, bana şarkı indir annem yürüyüşte canım sıkılıyo. Ne istiyorsun anne dedi. Aleyna tilki dedim çocuk bi normal ol anne ya diyo napim müzeyyen senarla mı yüriyim çocuğum dedim
O gitsin ben ne gidecemIyi ki sana demis cik konudan diye iyi duruyorsun bana dese simdiye cikmistim:)) tapulu konusu ya Elalis
Aa a sana der miyim canom o gitsin elleşme oy kullandı o iste konunun tapusunu üstüne yapiimmIyi ki sana demis cik konudan diye iyi duruyorsun bana dese simdiye cikmistim:)) tapulu konusu ya Elalis
Nerden buluyonuz böyle antin kuntin nickleri yaa yok alt tire yok üst tire
Aaa onda aynıyız nevoşum arada türkü de dinlerim temizlikte coşuncaBen genelde hareketli pop veya türk sanat müziği dinlerim:)
Ayy sen cok yasa iyi guldurdunuzz sen ve cantanem :)) cantanem kime vermisAa a sana der miyim canom o gitsin elleşme oy kullandı o iste konunun tapusunu üstüne yapiimm
Aahh çılgın gençlerOnuda yapmayı becerememişsin
Bulmuştur çirkin bi kekAyy sen cok yasa iyi guldurdunuzz sen ve cantanem :)) cantanem kime vermis
Canım sıkılınca Koray Avcı veya Ebru Gündeş dinlerim:)Aaa onda aynıyız nevoşum arada türkü de dinlerim temizlikte coşunca
Tuzsuza verdim ben. Bi kerede o olsun birinci, Elalis doymaz madalyaya. Bunu alsa 3. Icin yine uğraşırAyy sen cok yasa iyi guldurdunuzz sen ve cantanem :)) cantanem kime vermis