Söyleyemem sürpriz:)Ama hakkını verecekİlk söyleyen kimdi sorması ayıp olmasınRüşvet verirdim belki
5.5. E kayıttan baktım 1.sınıfa gidebiliyor da benim içime sinmiyorYapın canım hem eğleniyorlar,hemde birşeyler öğreniyorlar.İlerisi içinde çok önemli öz güveni artıyor:)
MaşaallahYaşı kaç oldu:)
Yok canım daha küçük ana sınıfına başlasın5.5. E kayıttan baktım 1.sınıfa gidebiliyor da benim içime sinmiyor
Evet kucuk henuz ya.. rapor mu gerek bu durumda acaba?5.5. E kayıttan baktım 1.sınıfa gidebiliyor da benim içime sinmiyor
Mecbur bakacaksın en azından sunum içinŞimdi Googleden kek görseli bakmaya da korkuyorum
Sonra bütün kategori sitenin reklamında görüyorum baktıklarımı
ÖyleymişEvet kucuk henuz ya.. rapor mu gerek bu durumda acaba?
Benim kuzu mayis dogumluydu tam zamaninda baslamis oldu.Öyleymiş
İlk söyleyen kimdi sorması ayıp olmasınRüşvet verirdim belki
Az önce paylaştığımın boyutunu düşürmüştüm ben ,400-300 yapmıştım galiba .Benim kuzu mayis dogumluydu tam zamaninda baslamis oldu.
Canim arada kaynadi resim boyutu ne gorunuyor sende?
KesinAman ıslak keki ne yapacaksın. Brownie kaçtı Gül gibi :)) ama bendeki tarif İtalyan şefin tarifiydi. Kim yapsa olmaz yaniii :))
O en son söyledi
Tamam canim sagol.Az önce paylaştığımın boyutunu düşürmüştüm ben ,400-300 yapmıştım galiba .
Bu kategori hücuuuuuummmmm olmuş senin özeline deseneO en son söyledi
O da etiketlemiş işte .Sen şimdi Hipoya senin etiketin kötü mü diyorsun ?
Ben bugün 9da uyandım.Bu saatte birşey yoktur diye bakmadım sonra geri uyumuşumBu kategori hücuuuuuummmmm olmuş senin özeline desene