Ben resim eklemede hiç sorun yaşamıyorumÖnceden bende öyle yapıyordum ,şimdi telden boyut düşürmeyi öğrendim ,çabuk oluyor.
Her gün her gün kek mi yapılır,arada da alınıyor işteNe kadar sağlıklı besleniyor herkes.
Dankek i bir ben tanıdım galiba
Yok sen de zorlansaydınBen resim eklemede hiç sorun yaşamıyorumNiye bilmiyorum
Ekle görelimBenim icime dogmus dun yaptik kizimla deynep paylasinca maydonozlu ben de bi paylasiyim dedimdi
Hiç hazır kek almamHer gün her gün kek mi yapılır,arada da alınıyor işte
Hele akşam çayını boş içmeyi sevmeyen ev halkı varsa
Disa aktar var mi bilmiyorum, paylasim icin bi sms bir de bluetoothu biliyorum canim. Ya neyse bu mu diyceniz zaten :))Telde dışa aktar seçeneği var mı seçeneklerde ?
Hayretsin yani ugrasiyoruz yarim saattir ekle gorelim diyorsun halaaaEkle görelim
Sen almazsan ben almazsam nasıl kazanacak bu sektörHiç hazır kek almam
Vazgeçme diye ısrar ediyorumHayretsin yani ugrasiyoruz yarim saattir ekle gorelim diyorsun halaaa
Hazır pastada almamSen almazsan ben almazsam nasıl kazanacak bu sektörAcımasız Nevo Benimde kekle fazla aram yok ,sık almam esasında hazır keki
Hee anladiimm canimmVazgeçme diye ısrar ediyorum
Onun 5 talibi çıktı ilk söyleyene verdim gittiBu arada kakaolu ıslak keki kim aldıysa bana versin
İyilikle vermezseniz döverek alırım
Banane onu yapacağım ben
Ben de karsiyim ammavelakin yapamayunca aluyorsun istee bazi seyleriiHazır pastada almamBünyem hazıra karşı
Senin kızın zaten sana sık sık yaptırıyordur.Birlikte yapıyorsunuzdur
Aynen geçen gün doğum günü pastası yedim ,hiç tat alamadım .Hazır pastada almamBünyem hazıra karşı
Senin kızın zaten sana sık sık yaptırıyordur.Birlikte yapıyorsunuzdur
İlk söyleyen kimdi sorması ayıp olmasınOnun 5 talibi çıktı ilk söyleyene verdim gitti
Elimden geliyorsa almam canım vakit çok elbet yapılır:)Ben de karsiyim ammavelakin yapamayunca aluyorsun istee bazi seylerii
Yapın canım hem eğleniyorlar,hemde birşeyler öğreniyorlar.İlerisi içinde çok önemli öz güveni artıyor:)Aynen geçen gün doğum günü pastası yedim ,hiç tat alamadım .
Kızımla yapıyoruz hep,ben malzemeleri koyuyorunm O çırpıyor
Geçen gün revani yaptık ,çok beğendiler,kızımla yaptık diyorum seviniyor
Barbie pasta yapmaya söz verdim ,kaç güdür sıkıştırıyor beni yapalım diye
Vakitt mutfak ve malzeme bir de guzel tarifler yeterli dogru diyorsun.. en guzeli el ev yapimi zaten canimElimden geliyorsa almam canım vakit çok elbet yapılır:)
Tabi bu benim için geçerli:)