Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Ahahha
Kizlar ben de foto aticaktim atamiyorum islenemiyor diyor yardimci olacak yok muuu?
Eşine WhatsApp tan at ve sana geri yollamasını iste, daha sonra sana gelen fotoğrafları ekle bu 1. yöntem.

2. yöntem, sosyal medyaya yükle ve oradan kopyalayıp, kopyaladığın fotoğrafı buradan paylaş.

Ahahha
Kizlar ben de foto aticaktim atamiyorum islenemiyor diyor yardimci olacak yok muuu?
Yarışmaya tarif mi hazırladın:)Hemen at bekliyoruz
Ben hep Yasmin'in dediklerini uyguluyorum:)
Eşine WhatsApp tan at ve sana geri yollamasını iste, daha sonra sana gelen fotoğrafları ekle bu 1. yöntem.

2. yöntem, sosyal medyaya yükle ve oradan kopyalayıp, kopyaladığın fotoğrafı buradan paylaş.

Hmm ne watsap var ne sosyal medya. Bluetoothla gondersem alsam ayni gorevi gorurmu ki. Hayir duzenleme kirpma da yaptirmiyor yaa. Fotograf duzenleyici yukle diyor.. neyse napimm:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…