- 2 Aralık 2015
- 31.478
- 105.050
Yok benziyor ama aynı değil,browninin kıvamı daha farklı.Tamam canim sagol.
Bu arada islak kek ile browni ayni sey degil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok benziyor ama aynı değil,browninin kıvamı daha farklı.Tamam canim sagol.
Bu arada islak kek ile browni ayni sey degil mi?
:ben alamazdım zaten, niyetlendim başka kalıpta olur mu diye ama cıks...Kesin @Elalis kapmıştır brownieyi
Sen soktun aklına
İlk etiketleyememişim sonra düzenledim ondan saolsun el atmış nevroşum ♡♡♡O da etiketlemiş işte .Sen şimdi Hipoya senin etiketin kötü mü diyorsun ?Sana cevap vermez mi diyorsun ?
O önce etiketlemedi sonra etiketlediEtiketi çıkmamıştı:)O da etiketlemiş işte .Sen şimdi Hipoya senin etiketin kötü mü diyorsun ?Sana cevap vermez mi diyorsun ?
Bu yumurta kabuğu sunumu nedir yahu nerede o bir link paylaşın hayrına :)
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/marifetli-ellerden-kekler-oylamasi.852788/Bu yumurta kabuğu sunumu nedir yahu nerede o bir link paylaşın hayrına :)
Hadi bekliyoruzKimse link paylaşmasın ,hayrına dedi ben link paylaşıp hayır alacağım
Kimse link paylaşmasın ,hayrına dedi ben link paylaşıp hayır alacağım
Sen koyana kadarrrr....Nevreste buraya link koymanın sakıncası var mı örtmenim,yoksa özeline mi şeyedeyim
Ben koydumSakıncası yok canımNevreste buraya link koymanın sakıncası var mı örtmenim,yoksa özeline mi şeyedeyim
Ben çoktan hazırladım da belki uygun olmaz diye yapıştırmadımdıHadi bekliyoruz
Yavaş ne yapalımSen koyana kadarrrr....
Tevbe bismillahSen koyana kadarrrr....
Kızım senin niyetin kötüTevbe bismillah
Herkes tarifini belirledi ve hepsi bombaBunlardan seçim yapacaklarını sanmıyorumBen çoktan hazırladım da belki uygun olmaz diye yapıştırmadımdı