Yarışma için yapacağın daha güzel:)Şimdi bununla idare etsinler:)Ahan da kekim
Eki Görüntüle 2174045
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarışma için yapacağın daha güzel:)Şimdi bununla idare etsinler:)Ahan da kekim
Eki Görüntüle 2174045
Maydanozlu sunum, muhteşemmAhan da kekim
Eki Görüntüle 2174045
AhahhaMaydanozlu sunum, muhteşemm
Maydonozlu kekAllahim kendisine bile sunum yapmis bravoo
Ne gülüyon gız
Yaptım ,adını da dankek 8 kek koydumVay ben yapmamışsındır dedimdi
Maydonozsuz sunuma sunum mu denirMaydanozlu sunum, muhteşemm
Kek hazırmıydıMaydonozlu kek
Ne gülüyon gız
Yaptım ,adını da dankek 8 kek koydum
Maydonozsuz sunuma sunum mu denir
Eşine WhatsApp tan at ve sana geri yollamasını iste, daha sonra sana gelen fotoğrafları ekle bu 1. yöntem.Ahahha
Kizlar ben de foto aticaktim atamiyorum islenemiyor diyor yardimci olacak yok muuu?
Resim boyutun mu büyük,kırpman gerekiyor galiba ,ya da boyutunu düşürmekAhahha
Kizlar ben de foto aticaktim atamiyorum islenemiyor diyor yardimci olacak yok muuu?
Yarışmaya tarif mi hazırladın:)Hemen at bekliyoruzAhahha
Eşine WhatsApp tan at ve sana geri yollamasını iste, daha sonra sana gelen fotoğrafları ekle bu 1. yöntem.
2. yöntem, sosyal medyaya yükle ve oradan kopyalayıp, kopyaladığın fotoğrafı buradan paylaş.
Yediniz ama itiraf etKek hazırmıydı
Yedim vallahiYediniz ama itiraf et
Yalan konuşma biz yedikYedim vallahi
Afiyet olsun kaç tane yedinYalan konuşma biz yedik
Hmm ne watsap var ne sosyal medya. Bluetoothla gondersem alsam ayni gorevi gorurmu ki. Hayir duzenleme kirpma da yaptirmiyor yaa. Fotograf duzenleyici yukle diyor.. neyse napimm:/Eşine WhatsApp tan at ve sana geri yollamasını iste, daha sonra sana gelen fotoğrafları ekle bu 1. yöntem.
2. yöntem, sosyal medyaya yükle ve oradan kopyalayıp, kopyaladığın fotoğrafı buradan paylaş.
Önceden bende öyle yapıyordum ,şimdi telden boyut düşürmeyi öğrendim ,çabuk oluyor.Yarışmaya tarif mi hazırladın:)Hemen at bekliyoruz
Ben hep Yasmin'in dediklerini uyguluyorum:)
Yediniz ama itiraf et
Hepiniz şahitsiniz ben ne yaptım
Benim icime dogmus dun yaptik kizimla deynep paylasinca maydonozlu ben de bi paylasiyim dedimdiYarışmaya tarif mi hazırladın:)Hemen at bekliyoruz
Ben hep Yasmin'in dediklerini uyguluyorum:)
Ben yimedimYediniz ama itiraf et
Telde dışa aktar seçeneği var mı seçeneklerde ?Hmm ne watsap var ne sosyal medya. Bluetoothla gondersem alsam ayni gorevi gorurmu ki. Hayir duzenleme kirpma da yaptirmiyor yaa. Fotograf duzenleyici yukle diyor.. neyse napimm:/