Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Yok ben kaçmıyorum.
Ama şimdi bazı tarifler olur güzel ama ben yapamıyor olurum )
Başkası yapar belki görürse? :))
Senin yaptığın tarifi başkası yapamaz, o senin artık. Ayrıca bu yarışmada sonuçlar hiç belli olmaz, insanlar bazen sunuma bazen damak zevklerine oy veriyorlar.

Biz BDV den iyiyiz değil mi
1 tık altısınız, BDV 1 Siz 2 numara

Senin yaptığın tarifi başkası yapamaz, o senin artık. Ayrıca bu yarışmada sonuçlar hiç belli olmaz, insanlar bazen sunuma bazen damak zevklerine oy veriyorlar.

İyi birşey mi söyledin kötü mü
O kadar popüler miyizDeğilsek ben hayat hikayemi anlatmaya başlayayımSen bilirsin beni ilgi toplar mı

Yapmayı beceremediğim ama yapılsa güzel olur dediklerimi şöyle ortaya söylesem yasak mı diyorum :)

Ben de seni çok seviyorumHarbi duymasın

Onuda çok seviyorum

Tarifleri incelemeAz kaldı canım biraz sabreceksin.Oğlunu kucağına al sonra istediğin tatlıyı yersin
Boşver onun derdi başından aşkın, bizi görecek gözü yok şimdi, idare etmene gerek yok yani, kırılmasın diye şakacıktan seviyorum deme

Tuzda tavuğu ben yaptım.Ama 5. oldu
Tavuk dürüm 1. oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…