Senin yaptığın tarifi başkası yapamaz, o senin artık. Ayrıca bu yarışmada sonuçlar hiç belli olmaz, insanlar bazen sunuma bazen damak zevklerine oy veriyorlar.Yok ben kaçmıyorum.
Ama şimdi bazı tarifler olur güzel ama ben yapamıyor olurum)
Başkası yapar belki görürse? :))
1 tık altısınız, BDV 1 Siz 2 numaraBiz BDV den iyiyiz değil mi
AhahahaYok ya korkmaz, o hep bdv de takılıyor, bdvden korkmayan sizden hiç korkmaz
Senin yaptığın tarifi başkası yapamaz, o senin artık. Ayrıca bu yarışmada sonuçlar hiç belli olmaz, insanlar bazen sunuma bazen damak zevklerine oy veriyorlar.
1 tık altısınız, BDV 1 Siz 2 numara
Senin yaptığın tarifi başkası yapamaz, o senin artık. Ayrıca bu yarışmada sonuçlar hiç belli olmaz, insanlar bazen sunuma bazen damak zevklerine oy veriyorlar.
1 tık altısınız, BDV 1 Siz 2 numara
Çamur atıyor inanma canımAhahaha
Bdv de milletin derdinden beni mi gördüğü var :)
Burası kurtlar sofrası dedin o dedin bu dedin. Korktum ben. :)
Herkese fikir olur, senden önce rezerve yaparlar ve ortada kalırsın.Yapmayı beceremediğim ama yapılsa güzel olur dediklerimi şöyle ortaya söylesem yasak mı diyorum :)
Ya ben o kadar da yumuşak olma diye dedim, arkana bakmadan kaç diye değilAhahaha
Bdv de milletin derdinden beni mi gördüğü var :)
Burası kurtlar sofrası dedin o dedin bu dedin. Korktum ben. :)
İyi birşey dedim ya seviyorum ben hepinizi, Nevoş 15 tarif ne bu arada? Ben 15 çeşit kek yemedim
İyi birşey mi söyledin kötü mü
O kadar popüler miyizDeğilsek ben hayat hikayemi anlatmaya başlayayım Sen bilirsin beni ilgi toplar mı
Kendime bile oy vermem diyorsunBen zaten tam 1 gündür sağlıklı besleniyorum.
Kategoride iddialı değilim
Yememek için yapmayı tercih etmediğim çok güzel tarifler çarptı gözüme. Onları yapana oyum
En çok beni seviyorsun değil miİyi birşey dedim ya seviyorum ben hepinizi, Nevoş 15 tarif ne bu arada? Ben 15 çeşit kek yemedim
Sen keki yap, konuyu aç, ben sana adresimi özelden yolluycamBen zaten tam 1 gündür sağlıklı besleniyorum.
Kategoride iddialı değilim
Yememek için yapmayı tercih etmediğim çok güzel tarifler çarptı gözüme. Onları yapana oyum
Gülüm hoşgeldinSahalara dönme zamanı gelmedi mi
Tamam canım karar verirsen özelden bana bildir görüşelim:)Abla bi düşüneyim bu konuyu :)
Tabi ki en çok seni seviyorumEn çok beni seviyorsun değil mi
Vallahi kekler benzersizve cidden kek Daha bir sürü tarif var
Ben de seni çok seviyorumTabi ki en çok seni seviyorumTarifler eklenince girmiycem ki, yasaklandı bana tatlı
Boşver onun derdi başından aşkın, bizi görecek gözü yok şimdi, idare etmene gerek yok yani, kırılmasın diye şakacıktan seviyorum demeBen de seni çok seviyorumHarbi duymasın
Onuda çok seviyorum
Tarifleri incelemeAz kaldı canım biraz sabreceksin.Oğlunu kucağına al sonra istediğin tatlıyı yersin
Kendime bile oy vermem diyorsun
Hiçte bile ben onuda seviyorumBoşver onun derdi başından aşkın, bizi görecek gözü yok şimdi, idare etmene gerek yok yani, kırılmasın diye şakacıktan seviyorum deme
Tuzda tavuğu ben yaptım.Ama 5. olduYa şaşırtan çok çıkıyor.
Kim birinci oldu takip etmedim.
Ama tavuk kategorisinde tuzda tavuk u gördüm, aha birinci belli dedim.
Sonra piliç Topkapı mı ne o geldi... :)
Şimdi ben yapsam tuzda tavuk yaparım ama onu yapan olsa onu yerim